нд. апр. 28th, 2024

На Новолунието на 15 септември шест планети едновременно са ретроградни!

Може да изглежда, че бялата ивица няма да дойде скоро. Но не се отчайвайте, защото планетата на изненадите ще дойде на помощ…

Какви промени ще донесе със себе си началото на новия лунен месец на 15 септември 2023 г., какво е важно да правим на новолунието и как да не губим надежда за най-доброто по време на ретроградността на шест планети едновременно.

Защо фаталното новолуние е опасно?

Поради факта, че в момента цели шест планети се въртят в обратна посока, ретроградността на Меркурий, Уран, Нептун, Сатурн, Плутон и Юпитер не може да не се отрази на живота на всички зодиакални знаци. Поради силния им натиск може да изглежда, че бялата ивица няма да дойде скоро и проблемите ще продължат да се стоварват върху главите ни безкрайно. Но не се отчайвайте, защото планетата на изненадите ще ви се притече на помощ.

Всяко новолуние е специално и това не е изключение. Точката новолуние е в хармоничен аспект към Уран – планетата на изненадите, както и на всичко ново и необикновено.

Новолуние в зодия Дева – какво да очакваме

Новолунието е магическо време, когато Слънцето се свързва с Луната, генерирайки нова енергия. Тя е пряко свързана със загадката на зодиакалния знак, в който настъпва новолунието. Това е най-доброто време да започнете да правите планове и да си намисляте желания за предстоящия лунен месец.

На новолунието на 15 септември не можете да действате, само трябва да планирате. Зодия Дева в астрологията отговаря за такива области от живота като работа, взаимоотношения с колеги и подчинени, здраве, ред и планиране.

Девата обича яснотата и практичността, така че формулирайте желанията си възможно най-конкретно.

Това новолуние съвпада с края на ретроградния ход на Меркурий, което означава, че няколко дни след него можете не само да планирате, но и да започнете да предприемате действия.

Какво можете и трябва да правите на новолуние

Новолунието е чудесно време за търсене на нова работа или за изкачване по кариерната стълбица. Подобрения в работния процес. Подбор на персонал, подреждане на нещата у дома, в бизнеса и в мислите.

Също така на 15 септември е благоприятно да планирате преглед, набор от уелнес процедури, детоксикация и систематизиране на вашата диета.

Уран ще окаже мощна подкрепа на зодиите. Затова при новолуние в Дева на 15 септември е полезно да се замислим.

И също така седнете да правите планове за новия месец според лунния календар. Но при условие, че се радвате на предстоящите промени, като дете, което очаква играчка като подарък. Тогава вашите планове определено ще се сбъднат по най-добрия възможен начин.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post