пн. мар. 4th, 2024

Във Вселената живеят 135 милиарда човека – офицер

Бившият офицер от американската армия Алекс Колиър заяви, че среща с извънземни повдига въпроси за историята на Вселената и генетичните връзки с неизвестни раси.

За това пише Daily Star.

Във Вселената има 135 милиарда души, казва бившия американски военен. Снимка от открити източници

Според Колиър през 80-те години на миналия век той се е срещнал с две „синкави“ извънземни на име Виси и Мороанеус, за които се твърди, че са имали невероятни познания за Вселената и човешкия живот. Той твърди, че Vissey е на около 43 000 години, а Moroaneus е на около 1700. Той също така твърди, че дори е бил качен на космически кораб, където е прекарал три месеца с тях.

Той описва момента, в който според него са му поставили специален колан и шапка, след което е наблюдавал предишните си животи на мониторите на кораба.

Той също така твърди, че извънземните са му казали, че Вселената е създадена преди 21 милиарда години и съдържа повече от 135 милиарда души.

Той каза: „Имаше един „човек“, който беше много висок, около седем фута, със светлосиня кожа и физически перфектен. Всичко, което мога да ви кажа е, че моментално разбрах кои са тези хора и че не се страхувам от нищо и че веднага ги обикнах.

„Причината да дойдат да ме видят е, че генетично семейството ми е при тях и историята, която ми разказаха, е, че преди 62 000 години съм бил тук като част от експедиция. Опитах се да разреша спор между две други извънземни раси и бях убит, което ме накара да се прераждам на Земята.“

И след като му беше казана тайната на Вселената, му беше казано: „Ако това е истинската природа на нашата Вселена и как работи, тогава трябва да осъзнаем, че има нещо повече за нас, тъй като ние също сме свързани с този процес, на повечето нива“, ако не изобщо.“

Очевидно подобни твърдения повдигат много въпроси сред учени и други изследователи. Те могат да се възприемат като фантастична измислица, но от друга страна ни карат да се замислим за възможното съществуване на друг живот във Вселената.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *