Във Вселената живеят 135 милиарда човека – офицер

Бившият офицер от американската армия Алекс Колиър заяви, че среща с извънземни повдига въпроси за историята на Вселената и генетичните връзки с неизвестни раси.

За това пише Daily Star.

Във Вселената има 135 милиарда души, казва бившия американски военен. Снимка от открити източници

Според Колиър през 80-те години на миналия век той се е срещнал с две „синкави“ извънземни на име Виси и Мороанеус, за които се твърди, че са имали невероятни познания за Вселената и човешкия живот. Той твърди, че Vissey е на около 43 000 години, а Moroaneus е на около 1700. Той също така твърди, че дори е бил качен на космически кораб, където е прекарал три месеца с тях.

Той описва момента, в който според него са му поставили специален колан и шапка, след което е наблюдавал предишните си животи на мониторите на кораба.

Той също така твърди, че извънземните са му казали, че Вселената е създадена преди 21 милиарда години и съдържа повече от 135 милиарда души.

Той каза: „Имаше един „човек“, който беше много висок, около седем фута, със светлосиня кожа и физически перфектен. Всичко, което мога да ви кажа е, че моментално разбрах кои са тези хора и че не се страхувам от нищо и че веднага ги обикнах.

„Причината да дойдат да ме видят е, че генетично семейството ми е при тях и историята, която ми разказаха, е, че преди 62 000 години съм бил тук като част от експедиция. Опитах се да разреша спор между две други извънземни раси и бях убит, което ме накара да се прераждам на Земята.“

И след като му беше казана тайната на Вселената, му беше казано: „Ако това е истинската природа на нашата Вселена и как работи, тогава трябва да осъзнаем, че има нещо повече за нас, тъй като ние също сме свързани с този процес, на повечето нива“, ако не изобщо.“

Очевидно подобни твърдения повдигат много въпроси сред учени и други изследователи. Те могат да се възприемат като фантастична измислица, но от друга страна ни карат да се замислим за възможното съществуване на друг живот във Вселената.