чт. апр. 25th, 2024

Астропрогноза за юни 2022 г. – Овен, Телец, Близнаци

Започва дългоочакваното лято. Подобно на времето, настроението на звездите и планетите може да бъде изключително нестабилно, но през юни обещава да бъде като цяло благоприятно.

Време е да разберем какво ни очаква през първия топъл месец от годината.

Повечето от нас са изправени пред много важни промени в живота си. Ако искате да знаете предварително за техния подход, тогава запомнете седемте специални признака, които показват това. Юни трудно може да се нарече обикновен месец, но от астрологична гледна точка ще бъде изключително важен. Точно по това време много от нас ще могат да решат посоката на по-нататъшно движение в живота, с желания и цели.

Овен

За Овен идва момент, в който можете и дори трябва да получите нови знания, да се запознаете с интересни хора и да придобиете мъдрост. Всичко това Овенът ще може да получи от книги, от филми, от устата на други хора. Можете също така да се запознаете с шестте важни житейски правила на японските нинджи. Щастливи Овни сега са тези, които са гладни за знания, искат да променят живота си и не приемат бездействието, мързела. Почистването на къщата ще има много положителен ефект в началото на юни. Време е да направите генерално почистване и да изхвърлите старите неща.

Телец

Телецът, на първо място, трябва да помни, че щастието обича тишината. Да, тези хора може да имат късмет, но не и ако го тръбят на всеки ъгъл. Тогава той бързо ще ги напусне, без да остави следа от минали победи. Оказва се, че Телецът ще трябва да се бори със суета и любов за внимание отвън. Освен това астролозите съветват възможно най-малко да търсите подкрепа от други хора. Ако в любовта шансовете за успех са около 50/50, то в бизнеса и работата Телецът ще може да излезе напред и да заеме водеща позиция.

Близнаци

Близнаците трябва да се борят с мързела и отлагането на делата с всякакви средства. Ако не направят това, вероятността за успех в бизнеса и работата ще намалее драстично. Близнаците трябва да анализират своя темперамент, за да определят своите силни и слаби страни. Това ще им помогне да разберат по-добре себе си, да спрат да се отдават на лошите навици, които през юни могат да бъдат особено разрушителни. Целенасочените и мотивирани Близнаци са страховита сила, с която мнозина наоколо ще трябва да се съобразяват. Тези хора са „застрашени“ да станат изключително успешни.

Следва: Рак, Лъв, Дева

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post