Вижте кое е „Идеалното женско тяло“ според учените (галерия)

1Споровете около идеалното женско тяло сега трябва да престанат завинаги, тъй като светилата  на световната наука решиха в края на краищата да поставят точка на на този деликатен въпрос.
2
Учените провели мащабно изследване, резултатите от които изненадват мнозина, но срещу математиката и цифрите няма какво да се каже. По  всички показания в идеала попада външният вид на тази жена …3

Тази жена се казва кра дeн от ен ер джи Кели Брук, а също така е известна и като Popy. Това е  37-годишната британска актриса и модел – много красива и в същото време напълно естествена жена.

4

Но нейната външност  изобщо не е това, което се опитват да налагат модните списания, от страниците на които ни гледат  несъществуващите идеали на женската красота с помощта на грим, фотошоп и професионална фотографска техника.
5 6 7 кра дeн от ен ер джи 8 9
И нещо повече – външността на Кели Брук въобще не  съответства на „красотата“ на кльощавите, високи и плоски манекенки на подиума. И  въпреки факта, че външността на тази жена е извън обхвата на „общоприетите канони за красота“, Kelly Ann Parsons (това е  истинското й име)    е определена за жената с най-съвършеното тяло в света … И това не са само  думи, това кра дeн от ен ер джи е  научно доказано !
10
Споровете около идеалното женско тяло не спират в продължение на десетилетия, а с появата на интернет, тяхната интензивност се увеличи многократно. През последните години възприемането на женската красота е  силно  повлияна от лъскавите списания и индустрията за красота.

11 12
Някои мъже дори спряха да считат  естествените жени за красиви.  Да разберат дали всичко е толкова зле, се заемат  учени кра дeн от ен ер джи от Университета на Тексас, които решили да проведат мащабни научни изследвания.13 14

Били разгледани голям брой жени на различна възраст, с различни форми и външни данни. Били отчетени мненията и предпочитанията на огромен  брой анкетирани мъже и жени. В резултат на това идеална във всяко едно отношение се оказала фигурата на Кели Брук.

15

Интересното е, че в Обединеното кралство, където е родена Кели, са кра дeн от ен ер джи много популярни дама със заоблени форми, пищни бюстове, широки бедра и закръглени дупета. И това не се крие  – британските мъжки списания и популярни таблоидите са пълни с картини на точно такива пищни дами.
16
А в американската преса за  идеална се натрапва съвсем различна женска  външност.   Но се оказва, че на американците им харесват съвсем  различни жени, защото точно в щатите е  проведено изследването. кра дeн от ен ер джи А   измислените гланцови списани и бюти индустрията не успяват да разрушат наложеното от природата.

17
Кели Брук е с височина 168 см, теглото и е  65 кг. Обемът на естествената и гърди е  99 см, талията – 69 см, обемът на бедрата – 96 см, носи 40-ти размер обувки. А сутиенът и е 4 размер! Само си представете!

18
Оказва се, че тази фигура, притежателите кра дeн от ен ер джи на която повечето жени отчаяно се опитват да коригират с отслабване, в действителност е най-приближена  до идеала.19

Тоест, естествените, закръглени женски форми все още са популярни в света, но те са били насилствено свалени от „ефира“. В противен случай няма да има индустрия за красота, диети, фитнес. Как щяха да печелят хиените от тези браншове, ако не се налага  идеалите да се  поправят и коригират?

кра дeн от ен ер джи

21 112

защищено INVITEXT