пт. апр. 26th, 2024

За да създадат човека, извънземните са избили динозаврите…

Динозаврите – жертви на извънземни оръжия?

Официалната версия гласи, че динозаврите са изчезнали поради изменението на климата на Земята преди около 6 милиона години.

Последните открития на палеонтолозите обаче могат сериозно да променят това мнение. През 2008 г. в американския щат Юта беше открито огромно гробище на динозаври, съдържащо около пет хиляди фрагмента от вкаменени кости.

Учените не откриха следи от други хищници по останките, което доведе до заключението, че мъртвите динозаври явно не са участвали в битката за оцеляване с други, по-силни хищници.

През 2010 г. учени от провинция Алберто откриха най-голямото гробище на динозаври досега. На територия от 2,5 хиляди километра изследователите откриха повече от три хиляди фрагмента от скелети на мъртви динозаври. Някои от откритите видове динозаври са напълно неизвестни на науката.

Учените са стигнали до извода, че динозаврите сами са дошли на това място, за да умрат тук, сякаш са били привлечени тук и след това убити.

Изследванията на учените са довели до зашеметяващо заключение: смъртта на динозаврите е причинена не от глобалното охлаждане, а от неизвестно оръжие. А това оръжие очевидно не може да принадлежи на човек, тъй като той все още не е ходил по земите на планетата.

Простото и логично предположение е, че динозаврите са станали жертва на извънземни оръжия. Извънземните, които искали да създадат интелигентен живот на Земята, се сблъскали със свирепи гигантски хищници, които значително попречили на плановете им.

Разбира се, твърдението, че динозаврите са попречили на извънземните да култивират разумен живот на Земята, е донякъде преувеличено. Не може да се изключи, че гигантските и свирепи хищници просто са попречили на извънземните да извършват дейността си на планетата, независимо дали става дума за нейното развитие или за добив на необходимите им минерали.

„Динозаврите са мистерия, която все още се опитваме да разрешим. Нови находки и изследвания може да променят разбирането ни за това как са изчезнали“ – Джон Смит, палеонтолог.

Динозаврите са живели на Земята преди около 76 милиона години и са изчезнали преди около 65 милиона години, когато огромен космически обект ударил Земята и започва ледниковата епоха. Най-малкото такава хипотеза изказват учените и това е точно предположение.

Какво всъщност се е случило е неизвестно и учените излагат все повече хипотези в опит да обяснят изчезването на динозаврите. Те просто нямат друг избор, тъй като просто не могат да приемат намесата на извънземни като причина, тъй като това ще разруши цялата изградена пирамида от „историята на човешката цивилизация“.

„Интересно е да си представим, че ако динозаврите не бяха измрели, как щеше да изглежда нашата планета днес. Може би те щяха да бъдат собствениците на Земята“ – Майкъл Браун, астроном.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post