пн. апр. 29th, 2024

16.08.23 – съдбоносното Новолуние: използвайте периода на светлина и тъмнина за добро

Ние сме в самия център на невероятни събития. Полагат се основите на това, което ще се случи през следващите шест месеца…

Задаване на правилните насоки, взаимодействие със сенчестата страна на вашата личност – това е, върху което трябва да се съсредоточите сега.

Баланс на светлината и тъмнината: приемане на всички свои качества, чувства и случващо се, оставане в една цялостна реалност, без да се криете от това, което не ви харесва и не искате да забележите.

Новолунието с участието на Черната Луна е свързано с това, че през този период трябва да взаимодействате много ясно и честно със себе си, със своите емоции, мисли, чувства и желания.

Новолуние в Лъв. И всичко зависи от теб – дали ще бъдеш цар на живота си и всичко, което се случва, или ще се въртиш в кръг напразно.

Нашата сенчеста страна не е за нещо лошо. Обратно. Именно там се крият неизползваните ресурси, които нарекохме лоши и неподходящи, избутвайки ги настрана.

Важно е да разпознаете всяка своя частица и да се научите да взаимодействате с нея.

Бъдете честни със себе си, с истинските си нужди, желания и цели. Не се страхувайте да свалите маската си. Така оставате чисти и истински. Ще се превърнете в магнит за реалността и мощните възможности, защото ще спрете да мамите Вселената и да се преструвате.

Това Новолуние ще бъде последното за лятото. Това е в невероятен месец. Август започна с пълнолуние и ще завърши с мощно Пълнолуние.

Ние сме в центъра на невероятни събития.

Ретроградната Венера работи активно върху взаимоотношенията. Преди всичко със себе си. Чрез себе си и с околните.

Може да захвърли първото или да напомни на хората, които са неприятни, да предизвика емоции и да накара сърцето да трепти.

Важно е да работите по тези точки. Не отговаряйте на клюки, не се забърквайте в кални истории.

Силата на Новолунието продължава 6 дни – три дни преди пика и три дни след това.

В момента цялата концентрация е върху себе си, навътре. Без кавги, разправии и активно участие в добри дела. Пазете силите и ресурсите си за наистина важни действия и мисли.

Полага се основата на това, което ще се случи през следващите шест месеца.

Личен живот, реализация и себеосъзнаване – това са трите кита, които не могат да бъдат пренебрегнати.

В деня на Новолунието не забравяйте да включите вътрешното състояние на героя, царя на животните, човек с мощни способности и самочувствие.

Прекарайте 16 август като празник, излъчвайки само това, което е наистина важно за вас, от което имате нужда и което ще ви направи истински щастливи.

Огледайте се с интерес: сега много хора ще се отворят и ще покажат истинското си лице. Не се обиждайте, не се ядосвайте и не се изненадвайте. Просто приемете настоящето и си направете заключения.

Не бързайте за никъде. Не започвайте нищо ново набързо, но внимателно разберете и анализирайте, изработете своите неразпознати преди това страни. Изчистете тъмнината си.

Задайте си тези въпроси: как стигнах до мястото, където съм сега? Какво направих за това? Какви сили не са участвали? Какво мога да представя на света сега? Кой наистина искам да бъда? Как искам да живея? Какво ще кажа за моите финанси и защо? Колко пари наистина искам и защо ме е страх да си го призная? Каква е моята сила и ясна разлика от другите? Какво не забелязвам, въпреки че е мое и е в мен?

Ако почувствате мощен импулс и сигнал за действие, направете крачка. Спокойно, ясно, обмислено и точно. После още и още. Движете се като лъв, не се суетете и не се опитвайте да прегърнете необятността. Само вашата зона на влияние, вашата сфера на дейност, вашите интереси, вашите силни страни и възможности са основните инструменти.

Вслушайте се внимателно във вътрешния си Аз. Всички отговори и цялата истина за вас са там. Не се разсейвайте от външното и не се оставяйте да бъдете съборени от ужасяващи истории от новините, клюки и други „всичко е лошо, нищо не може да се промени, твърде късно е“.

Бъдете себе си сега. Истински Аз, но без излишни украшения. Без необмислени действия, ненужни покупки, суетене, паника и агресия.

Целият акцент върху себе си, анализ на текущата ситуация, своите силни и слаби страни, които все още не са използвани, връзка с природата и повече кислород, работа с предишен опит за подобряване на бъдещето, укрепване и полезни продукти, почистване на пространство (мисловни пространства, жилища , телефон, компютър, ненужни връзки, отърваване от лоши навици и др.).

А през август ретроградният Меркурий отново включва влиянието си. Ето защо сега е необходимо да правите всичко красиво, да обърнете главата си и да действате спокойно в полза на вашите интереси, така че по-късно да не получите удар по главата и да тичате с изпъкнали очи.

През нощта на 16 август сложете портфейла на прозореца на открито. Запазете го до появата на младия месец. Нека финансите се намагнетизират и отворят потока.

Зареждаме и лунна вода в нощта на 16 август. Ще бъде прекрасно, ако можете да изпиете вълшебната вода точно в 12:39 и да кажете истинското си желание.

Ако това не е възможно, направете го по всяко удобно време – веднага след събуждане, следобед или вечер. Най-важното е –  не забравяйте да пиете водата с мисли, които са за вас и само за вас. Всеки период е даден за добро и за да спрем, анализираме, изхвърлим неработещото и вземем това, което ще ни отведе до щастие, успех, радост и удоволствие от живота.

Източник: Just Liu

„Когато Мозъкът плаче, сълзите падат в сърцето, черния дроб, стомаха“

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post