ср. апр. 24th, 2024

Мистерията на Годишните цикли на любовта- нумерология

cikli

В развитието на нашите чувства, както и във всичко, което съществува на планетата, има цикли. Един цикъл е равен на девет години. Човешкият живот е разделен на цикли от по девет години. Можете да изчислите в каква  година от жизнения си цикъл живеете. Преброяването  трябва да започне от деня на раждането. Разделете  възрастта си на  9 и вижте.

Любовта движи света,а го управляват нашите чувства. Как да разберем какво ни очаква: разпалване на  чувствата или охлаждането им? Нумерологията ни дава възможност да разбираме промените в нашите чувства през целия си живот.
Ако сте на 30 години, в миналото са останали три цикъла по 9 години, а в момента живеете в четвъртата година на четвъртия цикъл. Тази година на любовния  ви цикъл е  четвъртата.
Изчислете в коя година от цикъла се намира вашата половинка. Кой знае, ами ако изведнъж той се е оказал в период на затишие, романтика, а вие  очаквате силни страсти? Не искайте от партньора си това, което той не може да ви даде. Напротив, за да почувствате единството с него, дайте му необходимото в текущия период.
 
1. Вие сте лидер в романтичните отношения. Не е необходимо да се настройвате на инициативата от страна на партньора си. Бъдете инициатор, изграждайте отношения, по своя преценка, сега всичко  много зависи от вас.
Можете да получите и флирт за един ден, и предана любов. Във властта ви е  да определяте границите и приоритетите. Можете да действате открито и вашият път ще стигне до олтара.
2. Това е  романтичен период: налитат ви поклонници, които искат да ви разгадаят. Тази година можете да станете обект на плахо ухажване, намеци, фантазии. Вие искате  мечтите ви да се сбъднат? Пригответе се да чакате търпеливо.
 Всичко ще се развива много бавно и може да се реализира чак през следващата година. Въпреки това, можете да използвате тази година, за да научите повече за партньора си, да споделяте своите опасения с приятели и да получите съвет от  „знаещи“ хора. И не бързайте.
3. Живеете в  активен период, чувствата се проявяват с неудържима сила. Това не е време за  колебания, полутоновете, плахи мечти, всичко това се е превърнало във ваш опит. Тази година е време на пламъци и страсти, която е подходяща за осъществяването на най-дръзките ви очаквания.
4. Тази година ще премине под знака на  меркантилността и тънките сметки. Страстите се „успокояват“, но в  периода ще се появи неочаквана възможност да получите оферта от богат и влиятелен кандидат.
Вие може би няма да изпитате с него особено ярки чувства, но сега те не са ви кой знае колко нужни – вие сте заети с въпроси за  стабилност и просперитет. Ако планирате брак по сметка – това е вашият шанс.
5. Година на бурни страсти. Изглежда сте се събудили от дълъг сън и навлизате  в нов живот, с много приключения. Интересувате  се от всичко бурно и вълнуващо.
Това е доста добро време за организиране на празници, актуализации на взаимоотношения, намиране на нова любов на светските партита. Времето помага за  сключване на стабилни бракове и феерични съюзи.
 
6. Вашите чувства са в процес на избледняване. Появили са се  недоразумения и недоверие между вас и партньора ви. Може би сте на кръстопът, а  всички решения взимате трудно.
Вие сте склонни да останете със старите връзки и да не търсите нови. Не си мислете, че ще имате период на празнота и лош късмет, само преживявате лека любовна депресия, която обаче не е фатална.
 Ако сключите брак тази година, щастието ви е обезпечено.
 
7. Всички ви изглеждат ненадеждни, тъгата се сменя с негодувание. Вие сте под влиянието на собствените си прищявки, можете да мърморите без причини, да тормозите и  себе си и партньора си. Кой е виновен?
 Целият смисъл е, че трябва да се разберете със себе си,  да изясните какво да очаквате от партньора и да определите кой е той за вас – поредният флирт – или човек, с когото бихте искали да изживеете живота си?
 Ако този човек  остане с вас след края на „изпитателния“ период, значи това е вашата съдба.
 
8. Година за избор на статус: необходимо е да се даде на отношенията характеристика. Някои хора предпочитат да се оженят, а други – да се разделят, а някои ще стигнат до заключението, че  официалният статут не означава нищо, най-важното – това е любовта.
Тази година е на преувеличенията: ако е развод – с неизбежния скандал, ако е сватба – с бурни празненствата, ако е секс – с мачо. Това не означава, че сте склонни към меркантилност, всичко е по вина на осмата година от цикъла.
 
9. Тази година е тестова и всеки ще получи всичко според заслугите си. Уверете се, че вашият партньор ви пасва, след това ще можете да се подготвите за голямото щастие. Ако се съмнявате,  можете да загубите това, което имате.
Тази година успешно ще се отървете от всякакъв баласт и несигурното положение, с което ще  направите място за ново чувство. Най-доброто предстои. В новия цикъл.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post