пт. апр. 19th, 2024

Ето кои са Най-егоистичните представители на зодиака

зодиакБъдете внимателни с Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, но не забравяйте, че отрицателни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  силни страни и положителни качества.

Всеки от нас е запознат с егоизма не от слухове, а защото това  чувство ни е заложено по рождeние. Но някои от знаците на зодиака са доста по-предразположени  към егоистични прояви.

Овен

Овните са царете на егоизма, защото в много отношения те търсят само своя интерес. Но техният егоизъм не е зъл; те проявяват това чувството, защото винаги искат да получат своето. За тях на първо място е тяхната цел и тяхното мнение.
 
Телец

Нарцистични – да, егоистични – не. За Телец няма смисъл да бъде егоист, но известна доза личен интерес те търсят във всичко. Обикновено техният  егоизъм се вмества в нормите и не пречи на комуникацията с тях.

Близнаци

Те често са прекалено самоуверени, но не и егоистични. Те си мислят, че знаят всичко, но често това е просто част от тяхната роля или образ. Впрочем, техният нарцисизъм може да се превърне в егоизъм, а след това те започват да  решават за двама.
 
Рак

За Раците не съществува настроение на другите. Ако те са в добро настроение, тогава всичко е наред, а ако  е лошо, трябва да е лошо за всички. Не  най-добрата проява на егоизъм, но в никакъв случай не и най-лошата.

Лъв
Егоист по рождение. Неговото его е раздуто до размерите на вселената. Лъвовете си мислят, че са най-неотразимите, най-интелигентните и мъдрите. Често това се оказва истина, но в повечето случаи тези качества са доста преувеличени от самите Лъвове.

Дева

Дева – това са едни от най-забавните типове, защото тези хора най-добре от всички гледат на себе си и се държат в ръце. Впрочем Девата понякога не показва никакви признаци на егоизъм просто от съображения за изгода.

Везни

Везните обичат своето лично време – а от плановете на други хора те не се интересуват. Всякакви извинения от  другите са  болезнени за тях. Везни си мислят, че всеки трябва винаги да има време да им помогне.

Скорпион

Страшен егоист, който по силата на този порок е  сравним с овена. Скорпионите  много често вярват, че всичко на този свят им принадлежи само на  тях – включително времето, хората около тях, тяхната любов и внимание.

Стрелец

Много гаден егоист, защото той обича да рекламира себе си, украсявайки детайлите. Стрелците  не рядко си приписват чужди победи, което винаги засяга чувствата на хората.

Козирог

Ако Козирог си е поставил  цел в живота – той ще я постигне. За него има само лични цели, и той ще вижда само  собствените си интереси. Този  егоизъм е полезен от гледна точка на постиженията, но не и за отношенията, и най-важното е, че не се лекува с нищо.

Водолей

Водолей е като Близнаци – той искрено вярва, че винаги е прав. Това  отчасти е вярно, защото Водолеите са ерудирани и умни, но те трябва да бъдат по-малко напористи в спорове за да запазят уважението на другите.

Риби

Рибите са чувствителни и емоционални, затова те показват егоизъм в любовта. Те обичат вниманието, затова се опитват да  съсредоточат погледите на хората върху  себе си, без дори да  осъзнават това.

Бъдете внимателни с Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, но не забравяйте, че отрицателни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  силни страни и положителни качества.

 

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

Хороскопът на алчността и меркантилността показва най-алчните, пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е сложно Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…Цялата статия

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post