Ето кои са Най-егоистичните представители на зодиака

зодиакБъдете внимателни с Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, но не забравяйте, че отрицателни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  силни страни и положителни качества.

крадeн от енергетика

Всеки от нас е запознат с егоизма не от слухове, а защото това  чувство ни е заложено по рождeние. Но някои от знаците на зодиака са доста по-предразположени  към егоистични прояви.

Овен

Овните са царете на егоизма, защото в много отношения те търсят само своя интерес. Но техният егоизъм не крадeн от енергетика е зъл; те проявяват това чувството, защото винаги искат да получат своето. За тях на първо място е тяхната цел и тяхното мнение.
 
Телец

Нарцистични – да, егоистични – не. За Телец няма смисъл да бъде егоист, но известна доза личен интерес те търсят във всичко. Обикновено техният  егоизъм крадeн от енергетика се вмества в нормите и не пречи на комуникацията с тях.

Близнаци

Те често са прекалено самоуверени, но не и егоистични. Те си мислят, че знаят всичко, но често това е просто част от тяхната роля или образ. Впрочем, техният нарцисизъм може да се превърне в егоизъм, а след това крадeн от енергетика те започват да  решават за двама.
 
Рак

За Раците не съществува настроение на другите. Ако те са в добро настроение, тогава всичко е наред, а ако  е лошо, трябва да е лошо за всички. Не  най-добрата проява на егоизъм, но в никакъв случай не и най-лошата.

Лъв
Егоист по крадeн от енергетика рождение. Неговото его е раздуто до размерите на вселената. Лъвовете си мислят, че са най-неотразимите, най-интелигентните и мъдрите. Често това се оказва истина, но в повечето случаи тези качества са доста преувеличени от самите Лъвове.

Дева

Дева – това са едни от най-забавните типове, защото тези хора най-добре от всички крадeн от енергетика гледат на себе си и се държат в ръце. Впрочем Девата понякога не показва никакви признаци на егоизъм просто от съображения за изгода.

Везни

Везните обичат своето лично време – а от плановете на други хора те не се интересуват. Всякакви извинения от  другите са  болезнени за тях. Везни си крадeн от енергетика мислят, че всеки трябва винаги да има време да им помогне.

Скорпион

Страшен егоист, който по силата на този порок е  сравним с овена. Скорпионите  много често вярват, че всичко на този свят им принадлежи само на  тях – включително времето, хората около тях, тяхната любов и внимание.

Стрелец

Много крадeн от енергетика гаден егоист, защото той обича да рекламира себе си, украсявайки детайлите. Стрелците  не рядко си приписват чужди победи, което винаги засяга чувствата на хората.

крадeн от енергетика

Козирог

Ако Козирог си е поставил  цел в живота – той ще я постигне. За него има само лични цели, и той ще вижда само  собствените си интереси. Този  егоизъм е полезен от гледна точка на крадeн от енергетика постиженията, но не и за отношенията, и най-важното е, че не се лекува с нищо.

Водолей

Водолей е като Близнаци – той искрено вярва, че винаги е прав. крадeн от енергетика Това  отчасти е вярно, защото Водолеите са ерудирани и умни, но те трябва да бъдат по-малко напористи в спорове за да запазят уважението на другите.

Риби

Рибите са чувствителни и емоционални, затова те показват егоизъм в любовта. Те обичат вниманието, затова се опитват да  съсредоточат погледите на хората върху  себе крадeн от енергетика си, без дори да  осъзнават това.

Бъдете внимателни с Овните, Скорпионите, Стрелците и Лъвовете, но не забравяйте, че отрицателни качества имат всички. Точно както   всеки представител на зодиака има  силни страни и положителни качества.

 

Топ – 5 на най-алчните знаци на зодиака

Хороскопът на алчността крадeн от енергетика и меркантилността показва най-алчните, пресметливи и ненаситни представители на зодиакалния кръг.   5 място: Всичко е сложно Рибите са в края на Топ-5. С тях всичко е…Цялата статия

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП крадeн от енергетика не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT