сб. апр. 20th, 2024

Как да научим езика на Висшите сили, докато все още не станало късно

сили

Висшите сили ни говорят постоянно. Въпросът е как да се научим да  чуваме и да разбираме техния език.

Защото всички наши проблеми и трудности – това е викът на Вселената: „Спри! Не отивай там! Ти си напуснал  безопасния път, който води към щастие и радост! Аз много пъти ти изпращах Знаци за да те  предпазя от опасността … “

Вселената винаги се грижи, насочвайки вниманието ни към  необходимата информация, от която се нуждаем. Всеки път изпраща предупреждение под формата на знаци. А  ние работим усилено и упорито,  не искаме да чуем гласа й … или чуваме … но не го разбираме? ..

Нека да разберем:

1. Езикът на фините чувства

Това са нашите  енергия, емоционално и интуитивно състояние. Ето защо е толкова важно да се вслушваме в себе си, в душата си, и  сърцето си. За съжаление за съвременния човек е трудно да чуе  сърцето си.
Ако душата ви пее, вие сте на прав път, ако усещате  дискомфорт, тежест, неясна тревога – значи сте избрали  неправилен път!

2. Езикът на болката

Ако ние не слушаме сърцето си- Висшите сили започват да използват езика на ясните  знаци и сигнали. Това е малко вероятно случайно събитие. Навехнали сме си крак, нещо е паднало, някой ни е попречил или е казал нещо. Предупредени сме и за добри  и за лоши събитията. Огледайте  хората и света около себе си! Тези знаци могат да се тълкуват само след свършен факт.

В случай, че не разбирате тези сигнали, знаците се повтарят до три пъти, а  след това Висшите сили преминават към следващия, по-груб начин за комуникация с вас.

3. Езикът на ситуациите

Ако човек се е отклонил от правилния път, с вас  започват да говорят  на езика на ситуациите – сделката не се е състояла, важна среща е отменена, изневерила е жена ви, и т.н. … Всички ситуации са  житейски уроци. Може би Висшите сили  не ви пречат, а ви предпазват от по-тежки проблеми?

Ако човек се дразни след тези сигнали и не може да ги разбере, образователните методи стават по-твърди. Искат да ви покажат, че грешите. Но ако урокът бъде разбран, ситуацията се стабилизира и неуспехите  бързо се заменят с успехи.

4. Езикът на лошия късмет

Това е равносилно на „наказание“. В традиционния смисъл това изглежда така: Което е най-ценното за човека, по него се нанася удар. Това са  пари, материални неща, позиция, разрушават се любовни взаимоотношения, заболяването често се използва като образователен процес. Удраят  така,  че да не забележите или да го пропуснете, е  невъзможно. И винаги е необходимо да се разбере защо това се е случило? А  ако разберете защо – проблемите изчезват.

С помощта на тези неуспехи Висшата сила води човека по неговия път за да изпълни предназначението си.

5. Директен контакт

Подобни наказания за  неразбралите се повтарят три пъти, а ако не реагирате, се прилага езика на прекия контакт. Попадате при ясновидец, лечител, свещеник, попадате на лекция (водят ви на нея), където изведнъж си  обяснявате причината за провалите си!

6. Езикът на агресията

По-груби начини за подсказване – когато излизате от дома си, можете да видите на стената голям надпис: „Глупак!“, Докато не разберете, че тази фраза се отнася за вас, тя ще остане на мястото си! Или седите и си мислите, че „е време да се разведете“ … този път напълно здравият стол под вас  се разпада и вие болезнено падате на пода.

Това означава, че ви се дава да разберете, какво ще излезе от  вашия инат …

7. Езикът на внушението

Директен текст за запомняне. Той  се основава на използването на паметта директно, без участие на мислене. Човек става пристрастен към алкохола, наркотиците, хазарта, секти, риболов и т.н. Всеки жъне това, което е посял. И още не е твърде късно да размислите – имате шанс.

8. Езикът „Да бъде или да не бъде?“

А после учебният процес става още по-груб и твърд, така наречените „наказания“ се засилват, като например  изведнъж се появяват нелечими болести,  стават нещастни случаи.

И ако след това не разберете нищо, Висшите сили може да ви изправят лице в лице със смъртта.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post