Как да препрограмирате своя утрешен ден?

programaВсеки от нас се сблъсква  сутрин с факта, че му е  много трудно да стане, както се казва, станал, но забравил да се събуди. След това през целия крадeн от енергетика ден се чувствате като разбити, всичко се обърква и за деня не успявате да свършите  и една трета от това, което сте планирали.

Защо се случва това? Всъщност всичко опира до начина, по който се  подготвяте за сън … Не, не, става дума за това, че трябва да си легнете крадeн от енергетика в 22 часа, а  че преди да си легнете трябва да направите само 3 прости  стъпки.

В действителност това, за което мислите преди да заспите, създава вашето Утре.  Докато вие спите,  мозъкът ви обработва огромно количество информация, вашите мисли създават верижна невронна реакция и моделира вашето бъдеще.

По време на крадeн от енергетика сън се  създава конкретна програма, която Утре управлява  вашите действия. И  не става въпрос за тези мисли, които започват да се  превъртат в главата ви, когато главата ви се отпусне на възглавницата. А за  мислите, които се въртят в главата ви в  първата фаза на съня.

Тези, които практикуват осъзнати крадeн от енергетика съновидения, са много добре запознати с този процес, а  за останалите е  препоръчително да  изпълняват следните стъпки:

1. Изключете емоциите. Най-важното – това е да се намирате в спокойно състояние, да не изпитвате никакви емоции – нито отрицателни, нито положителни. Ако се намирате във властта на каквато и да е  емоция, отправната точка на програмата ви за утре ще бъде крадeн от енергетика точно тя. Ако няма емоции – то тогава се случва програмиране от нулата, т.е., мозъкът дава команда да се действа според ситуацията …

2. Отървете се от мислите. Научете се да се избавяте от рояка мисли в главата си.

Можете да използвате всякакви техники, които ви харесват, за да се крадeн от енергетика отървете от мислите. Научете се да чувате тишината. Липсата на мисли  преди лягане ще ви позволи да ставате сутрин бодри и в добро настроение.

3. Отпуснете се. Да, физически отпуснете тялото си. Получи ли се? А сега се вслушайте в себе си и се отпуснете още повече. Сега се вслушайте крадeн от енергетика отново, най-вероятно мускулите на гърба, ръцете и краката не са напълно отпуснати. Отпуснете се – тялото ви трябва да е меко. Колкото по-силно сте напрегнати преди лягане, толкова по-напрегнат ще бъде за вас новия ден.

Следвайте тези три, на пръв поглед, не много лесни стъпки, и след няколко дни ще крадeн от енергетика бъдете изненадани, че новото утро започва да ви доставя удоволствие, умът ви е ясен, а  в живота ви всичко се получава на макс!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT