Езотерика: Ето тези неща изсмукват безмилостно енергията ви!

Прости ежедневни причини за умората и болестите, които ви преследват!

energia

Работният ден е свършил, прибирате се у дома и падате на  дивана без сили. Къде е  жизнената крадeн от енергетика енергия, която ви изпълваше сутринта? Разумното  изразходване на енергия е не по-малко важно от разпореждането с  финансите, правилното хранене и поддържане на необходимото ниво на физическа активност.

За да не изразходвате напразно жизнената си енергия, т.е. в свой ущърб, първо трябва да определите къде изтича, а след това да направите крадeн от енергетика план за оптимизиране на разпределението на енергия и да се придържате към него. Това е важно, тъй като липсата на жизнена енергия води до различни видове недъзи и болести.

Къде изтича напразно вашата жизнена енергия:

1. Несвършена докрай работа

Изоставена в пристъп на мързел, скука, или нежелание работа води до крадeн от енергетика изтичане на жизнената енергия, която е невидима за вас, която незабележимо за вас се концентрира върху нещата, които не сте завършили. На някои хора те им се появяват в сънищата, за да им напомнят  за важността да довършат всичко започнато.

Ето защо е важно да не се заемате с нещо, крадeн от енергетика за което нямате време и / или желание да направите. Към тези  случаи се отнасят и неизпълнените обещания и дълговете, които все още не сте върнали.

2. Лъжа

Колкото е по-голяма една лъжа, толкова повече жизнена енергия се изразходва за нейното поднасяне: нали вие измисляте  детайлите на лъжата, за да крадeн от енергетика не ви  хванат. А  това е изтощително не по-малко от разтоварването на вагони. Старайте се да бъдете честни с вашите близки, приятели и със себе си – и животът ви ще стане по-лесен и ще имате много повече енергия.

3. Страх, враждебност, недоверие

Страхът, както и лъжата, изразходва  много жизнена крадeн от енергетика енергия. Недоверието към човека или враждебно отношение заставят организма да работи в стресов режим- в резултат нищо добро няма да излезе. Не забравяйте, че всички емоции зависят от конкретната ситуация и възприемане на света като цяло. Работете над себе си – и ще можете да се научите да запазвате своята крадeн от енергетика жизнена енергия.

4. Липсата на контакт с природата

Животът в града е изморителен  сам по себе си: нито момент на абсолютна тишина, нито шанса да се отдръпнете от проблемите, не компенсират липсата на чист въздух и връзката с  природата. Дървета, треви, птичи песни – всичко това зарежда живота ви с крадeн от енергетика енергия, а студеният и бездушен град я изсмуква от вас, оставяйки ви състояние на изцеден лимон.

5. Преживявания и претоварвания

Организмът изразходва много жизнена енергия за да работи в режим на претоварване и / или стрес. Няма  нито една система на организма, върху която стресът да не оказва негативно влияние.

6. Безсмислени разговори

Защо да изразходвате жизнената си енергия за крадeн от енергетика разговори, които не са от пола нито за вас, нито за вашия събеседник? Такива дрънканици карат организма ви да  харчи не само енергия, но също така и ценно време. Ето защо, ако имате чувството, че разговорът губи всякакъв смисъл, не се колебайте да   спрете да говорите. Запомнете: животът е крадeн от енергетика твърде кратък за празни приказки.

7. Обиди

Неспособността да простим, навика да таим в себе си злоба и гняв – е може би най-лошото човешко качество. Негативните емоции безмилостно изсмукват нашата жизнената енергия и се  хранят с нея, нараствайки до невероятни обеми. Ако не можете да простите на човек това крадeн от енергетика или онова действие, знайте,  че така вредите първо на  себе си, на своя ум, физическо здраве и запас от енергия.

8. Недоспиване

Откъде ще черпите жизнената енергия, ако крадeн от енергетика не давате почивка нито на тялото ,  нито на  душата си? Объркването на биоритмите вкарва организма в  смут: той вече не разбира как да се справя със своите задачи, без ясен график за работа и свободно време; той се чуди защо нещата са се променили в  обичайния му ритъм на крадeн от енергетика работа и започва да стачкува…

9. Лоши навици

Не само алкохол, наркотици и тютюн вредят на организма. Има много лоши навици, които сме  склонни да не забелязваме: преяждане, ядене на вредни продукти, навикът да гледаме негативно на случващото се около нас, да обвиняваме целия свят за своите неуспехи и т.н.

крадeн от енергетика

Колкото по-лошо се храните, толкова по-трудно е на организма е да се освобождава от токсините, затова такива хранителни навици често водят до болести на черния дроб и до бъбречни заболявания. Навикът да се мисли негативно води до болести на нервната система.

10. Външни фактори и заболявания

Има външни фактори, на крадeн от енергетика които не можем да влияем. Но да спрете изтичането на жизнената енергия, какъвто е случаят, когато се занимавате с неприятни хора, вие можете! Основното нещо – не се гневете, а спокойно прекратете такава комуникация или караницата с  неприятен човек, не му позволявайте да се наслаждава на вашата уязвимост.

Съвет: Ако крадeн от енергетика ви е трудно да  следите нивото на своята жизнена енергия, започнете да се разпореждате с нея като с финансите си. Направете списък на енергийните разходи и помислете кои можете да орежете, и за какви  полезни неща да увеличите количеството на енергия.  Така ще можете да балансирате живота си, и ще крадeн от енергетика имате  повече енергия за всякакви полезни  постижения!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT