Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Те имат специални отношения с Вселената като през целия си живот усещат и изпълняват своето висше предназначение.

Те живеят с постоянното усещане, че са родени за нещо крадeн от енергетика по-голямо. Някаква неуловима тежест на отговорност и постоянно търсене на тяхното предназначение. Да живеят без притеснения и да се радват на всеки ден и да приемат всичко такова, каквото е – те не могат.

Понякога изглежда, че те постоянно търсят проблеми, усложнявайки живота си. Тях често не ги разбират, осъждат крадeн от енергетика ги и съветват да се отнасят към всичко по-просто. Но лекотата и безгрижието не са за тях. Въпреки че има мнение, че избраниците на съдбата живеят леко и забавно.

Вселената не им дава нищо с лекота, абсолютно всичко идва с опит и често е много горчив. И зад всяка щастлива крадeн от енергетика усмивка се крие море от сълзи. Но точно такива хора получават дарбата да променят собствената си и чуждата съдба. Именно те могат да променят живота ни с течение на времето и да ни спасят от непоправимо нещастие с един съвет.

И ако изведнъж в живота ви се появи случаен спътник крадeн от енергетика и вие веднага сте почувствали необяснима връзка с него, това означава, че той е изпратен от съдбата с причина. И не бива да се изненадвате, че като изпълни мисията си, той също така изведнъж ще изчезне.

Способностите за корекция на съдбата най-често  притежават  хора, принадлежащи към следните зодиакални съзвездия. Именно крадeн от енергетика тяхната Вселената избира за по-висшите си цели.

Животът на Близнаци е поредица от неизбежни случайности. И в повечето случаи знаят как да дешифрират правилно всичко. Затова разглеждат прагматично негативното, като са в състояние да видят уроците на съдбата в него и да си направят правилните изводи.

Близнаци често предупреждават хората крадeн от енергетика да не ходят някъде, да не правят нещо, обяснявайки това с предчувствията си. И ако майката Близнаци без видима причина не пусне детето си на рожден ден или на разходка, значи е много вероятно детето да са го дебнели проблеми.

Вселената е избрала Близнаци за да предават сигнали за опасност крадeн от енергетика на хората. Придобитият дар се проявява в точното време, дори и никой да не го чака.

Близнаци играят огромна роля в съдбата на хората, дори и понякога действията им да остават незабелязани. Притежавайки особен усет за опасност, Близнаци е в състояние да коригира съдбата си. Привличайки в живота си положителни крадeн от енергетика промени и правилните хора.

Скорпион без притеснения е нонсенс. Той винаги се намира в търсене, не може да приеме съдбата си като неизбежна. И дори в момента, в който у Скорпиона всичко е  наред, животът му върви по утъпкана пътека, той продължава да се опитва да подобрява нещата всеки ден.

крадeн от енергетика

Нещо отвътре не не му дава покой. Сякаш не е изпълнил напълно мисията си, не е направил всичко възможно. Скорпионът винаги има в главата си милион въпроси и идеи, а в сърцето му кипи ежедневна борба. Избран от Вселената, той чувства нейното покровителство и усеща  изпитанията.

Но именно трудностите му крадeн от енергетика помагат да развие способността да коригира съдбата. Скорпионите в крайна сметка придобиват способността да установяват ментална връзка с човек. Появяват се в съдбата им в точното време, насочват близките си към правилния път и ги спасяват от грешки. Дори и без да осъзнават напълно ролята си в съдбата, някакво чувство крадeн от енергетика им подсказва как да действат сега.

„Защо и за какво крадeн от енергетика дойдох на този свят!“ – въпрос, който често измъчва Рибите. И някъде в подсъзнанието има постоянно се върти мисълта: „Не случайно е всичко това!“ Сякаш на Рибите е възложена определена мисия,   те не могат да разберат каква е, но с цялото си същество усещат принадлежността си към нещо по-висше.

крадeн от енергетика

Вселената постоянно говори с Риби. И ако изведнъж плановете се сринат и нищо не се получава така, както е замислено, след време се оказва, че всичко е било само за добро. И ако Рибите мислено задават въпрос, то скоро подсъзнанието или някакви събития със сигурност ще кажат верния отговор. И крадeн от енергетика овладявайки подобни умения, Рибите лесно могат да се научат да контролират съдбата си.

Те също така играят важна роля в съдбата на роднините, като поемат основната тежест на внезапен удар. Понякога Рибата чувства, че е привързана към човек, че трябва да е наблизо, независимо от всичко. Тя жертва своите интереси крадeн от енергетика и цялото и съзнание е заето с мисли за помощ. Именно в такива моменти се случва поправянето на чуждата съдба и Рибите, като пашкул, пазят човека, защитавайки го от всякакво зло.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вярвате ли, че само една дума може да повлияе на крадeн от енергетика вашата съдбата? Може!

Всички сме чували, че целите трябва да бъдат правилно формулирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „Аз ще постигна, ще принудя, ще заставя, ще победя,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment