пт. мар. 29th, 2024

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Те имат специални отношения с Вселената като през целия си живот усещат и изпълняват своето висше предназначение.

Те живеят с постоянното усещане, че са родени за нещо по-голямо. Някаква неуловима тежест на отговорност и постоянно търсене на тяхното предназначение. Да живеят без притеснения и да се радват на всеки ден и да приемат всичко такова, каквото е – те не могат.

Понякога изглежда, че те постоянно търсят проблеми, усложнявайки живота си. Тях често не ги разбират, осъждат ги и съветват да се отнасят към всичко по-просто. Но лекотата и безгрижието не са за тях. Въпреки че има мнение, че избраниците на съдбата живеят леко и забавно.

Вселената не им дава нищо с лекота, абсолютно всичко идва с опит и често е много горчив. И зад всяка щастлива усмивка се крие море от сълзи. Но точно такива хора получават дарбата да променят собствената си и чуждата съдба. Именно те могат да променят живота ни с течение на времето и да ни спасят от непоправимо нещастие с един съвет.

И ако изведнъж в живота ви се появи случаен спътник и вие веднага сте почувствали необяснима връзка с него, това означава, че той е изпратен от съдбата с причина. И не бива да се изненадвате, че като изпълни мисията си, той също така изведнъж ще изчезне.

Способностите за корекция на съдбата най-често  притежават  хора, принадлежащи към следните зодиакални съзвездия. Именно тяхната Вселената избира за по-висшите си цели.

Животът на Близнаци е поредица от неизбежни случайности. И в повечето случаи знаят как да дешифрират правилно всичко. Затова разглеждат прагматично негативното, като са в състояние да видят уроците на съдбата в него и да си направят правилните изводи.

Близнаци често предупреждават хората да не ходят някъде, да не правят нещо, обяснявайки това с предчувствията си. И ако майката Близнаци без видима причина не пусне детето си на рожден ден или на разходка, значи е много вероятно детето да са го дебнели проблеми.

Вселената е избрала Близнаци за да предават сигнали за опасност на хората. Придобитият дар се проявява в точното време, дори и никой да не го чака.

Близнаци играят огромна роля в съдбата на хората, дори и понякога действията им да остават незабелязани. Притежавайки особен усет за опасност, Близнаци е в състояние да коригира съдбата си. Привличайки в живота си положителни промени и правилните хора.

Скорпион без притеснения е нонсенс. Той винаги се намира в търсене, не може да приеме съдбата си като неизбежна. И дори в момента, в който у Скорпиона всичко е  наред, животът му върви по утъпкана пътека, той продължава да се опитва да подобрява нещата всеки ден.

Нещо отвътре не не му дава покой. Сякаш не е изпълнил напълно мисията си, не е направил всичко възможно. Скорпионът винаги има в главата си милион въпроси и идеи, а в сърцето му кипи ежедневна борба. Избран от Вселената, той чувства нейното покровителство и усеща  изпитанията.

Но именно трудностите му помагат да развие способността да коригира съдбата. Скорпионите в крайна сметка придобиват способността да установяват ментална връзка с човек. Появяват се в съдбата им в точното време, насочват близките си към правилния път и ги спасяват от грешки. Дори и без да осъзнават напълно ролята си в съдбата, някакво чувство им подсказва как да действат сега.

„Защо и за какво дойдох на този свят!“ – въпрос, който често измъчва Рибите. И някъде в подсъзнанието има постоянно се върти мисълта: „Не случайно е всичко това!“ Сякаш на Рибите е възложена определена мисия,   те не могат да разберат каква е, но с цялото си същество усещат принадлежността си към нещо по-висше.

Вселената постоянно говори с Риби. И ако изведнъж плановете се сринат и нищо не се получава така, както е замислено, след време се оказва, че всичко е било само за добро. И ако Рибите мислено задават въпрос, то скоро подсъзнанието или някакви събития със сигурност ще кажат верния отговор. И овладявайки подобни умения, Рибите лесно могат да се научат да контролират съдбата си.

Те също така играят важна роля в съдбата на роднините, като поемат основната тежест на внезапен удар. Понякога Рибата чувства, че е привързана към човек, че трябва да е наблизо, независимо от всичко. Тя жертва своите интереси и цялото и съзнание е заето с мисли за помощ. Именно в такива моменти се случва поправянето на чуждата съдба и Рибите, като пашкул, пазят човека, защитавайки го от всякакво зло.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вярвате ли, че само една дума може да повлияе на вашата съдбата? Може!

Всички сме чували, че целите трябва да бъдат правилно формулирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „Аз ще постигна, ще принудя, ще заставя, ще победя,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post