Секретно: ТОП 6 на Най-скандалните зодиакални знаци

strelecИскате ли да разберете с кого можете да се карате без последствия, и с кого е по-добре никога да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на крадeн от енергетика най-скандалните знаци на зодиака!

6-то място – Близнаци

Централно място в хороскопа заемат Близнаците, неспособна да решат дали харесват скандали или не? И, за да бъдем честни, като цяло, по-скоро не. Но не защото те са толкова красиви и благородни, а понеже опитът им подсказва: хората са странни.

Скараш се крадeн от енергетика с някого, стъпчеш му самочувствието, удариш го няколко пъти в най-болезненото място, елегантно го обидиш и публично унижиш – и след това не иска да си говори с теб. Защо така? Глупаци някакви.

5-то място – Телец

Почетното пето място сред любителите на скандали заема Телецът – знак, който самата крадeн от енергетика идея за скандали не приема по принцип, защото това е грешно. Той не я приема, но със скандалите се справя чудесно: с чувство, с повелителен вик, с хвърляне на чинии по главата на лошите.

Но всъщност прави това не от злоба: просто Телецъ кипва мигновено, а околните никога нямат време крадeн от енергетика да забележат това, защото до последно Телец запазва своя невъзмутим вид. Но след това му минава и започва да го мъчи съвестта. Но няма да се извини, бъдете сигурни.

4-то място – Дева

Малко не и достига на Девата да влезе в челната тройка и не получава медал, защото вдига крадeн от енергетика скандал някак си без въодушевление. Всъщност, почти всичко Девите вършат бездушно, и като цяло не е ясно дали те имат този рудиментарен орган, но в скандал това е особено забележимо.

крадeн от енергетика

Това означава, че ако се вгледате в Дева при скандал, става ясно, че тя се наслаждава: с чувство, с порив, категорично стъпква противника и винаги печели, тъй като Дева е крадeн от енергетика по-лесно да бъде убита, отколкото да я надвикате. Това остава загадка: защо Девите почти никога не инициират скандал? Странни хора.

3-то място – Скорпион

Разбира се, Скорпионите са виртуозни скандалджии. Грандиозен скандал – това е любимата им игра. След секса и интригите, разбира се. Така че да се гледа разярен крадeн от енергетика Скорпион е безкрайно интересно, като огън, или течаща вода: това е много, много красиво.

И както всяко красиво (значи – замислено и режисирано) действие, това не се случва много често. Значи Скорпионът с удоволствие ще вдигне скандал в семейството и на близките си, но в центъра на града той тези крадeн от енергетика ценни ресурси няма да изразходва. Затова е и на трето място.

2-ро място – Овен

Не го дразнете – ще ви убие. Овните са избухливи и импулсивни, избухват и се взривяват без повод, само да го пипнете и от него започват да излитат всепоразяващи балистични ракети. Но злоба в него крадeн от енергетика няма, защото Овенът започва скандал не за удоволствие, а за да изпусне парата, и да облекчи нервите си. И кой ще пострада – същият този глупак: на челото на Овен се появява лента с бягащ надпис: “Бягайте, глупаци!”

1-во място – Стрелец

Златен медал и барабан на шията получава Стрелецът крадeн от енергетика – главният зодиакален скандалджия и като цяло простак на улицата. Стрелците вдигат скандали не за да постигнат някаква велика цел, а само за собственото си удоволствие.

Поводът е без значение, а ако няма – Стрелецът ще завихри скандал от нищото. И ако не сте обект на атаката, не бягайте: стойте крадeн от енергетика на мястото си и се забавлявайте. Такъв мощен и наистина неизчерпаем поток от улични псувни няма да видите никъде другаде. Всъщност – да чуете. И отстранете вашите деца от екрана на телевизора. Ако те, разбира се, не са Стрелци.

ИНФОМАКС

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие крадeн от енергетика на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT