пн. апр. 29th, 2024

ЦЕРН – Големият адронен колайдер на САТАНА

„Нещо може да излезе от тази врата или ние можем да изпратим нещо през нея“, Серджо Бертолучи, директор по изследвания и научни изчисления в ЦЕРН

Рогатият дявол от християнското учение е тясно свързан с рогатия бог на подземния свят, когото древните келти наричали Cernonnus. Думата „Церн“ на Cernonnus означава „рогат“. Cernonnus – Божествено избран. Бог на плодородието, войната, силата и подземния свят. В християнството бог Cernonnus се смята за дявола.

Неговият образ е изобразяван от древни времена, това е образът на Бафомет. ЦЕРН е създаден на дълбочина 175 метра, по-близо до бога на „подземния свят“.

ЦЕРН се намира на мястото, където се е намирал древният храм на Аполон

ЦЕРН се намира близо до Женева. Името Pouilly идва от латинското „Appolliacum“ и се смята, че през римско време тук е имало храм в чест на Аполон, а хората, които са живели там, са вярвали, че това е вход към подземния свят. Интересно е да се отбележи, че ЦЕРН е построен на същото място.

Откровение Йоан Евангелист (Апокалипсис):

„Петият ангел затръби с тръбата си и видях звезда да пада от небето на земята и ключът към бездната на бездната й беше даден. Тя отвори бездната на бездната и от ямата излезе дим като дим от голяма пещ; и слънцето и въздухът бяха потъмнели от дима от свода. И от дима излязоха скакалци на земята и им беше дадена силата, която имат земните скорпиони. И беше ѝ казано да не поврежда нито тревата на земята, нито зеленината, нито което и да е дърво, но само на хора, които нямат Божия печат на челата си. И й беше дадено не да ги убива, а само да ги мъчи пет месеца; и мъката й е като мъката на скорпион, когато ужили човек. В онези дни хората ще търсят смъртта, но няма да я намерят; те ще пожелаят да умрат, но смъртта ще бяга от тях.

На външен вид скакалците бяха като коне, приготвени за война; и на главите й имаше венци като злато, а лицата й бяха като човешки лица; и косата й беше като коса на жена, и зъбите й бяха като на лъвове. Тя имаше броня на себе си, като желязна броня, и шумът от крилете й беше като шум от колесници, когато много коне тичат на война; имаше опашки като на скорпиони и в опашките й имаше жила; Силата й беше да наранява хората в продължение на пет месеца. Тя имаше ангела на бездната за свой цар; Името му на иврит е Абадон, а на гръцки Аполион.

Една скръб мина; ето, още две печали го следват.

Може би неслучайно на територията на ЦЕРН има статуя на „Шива Разрушителя”…

ЦЕРН арича себе си „Вратата към Вселената“. В своите публикации те казват, че се интересуват от откриването и създаването на черни дупки. Те също така публично заявиха, че електромагнитите на техния голям адронен колайдер са 100 000 пъти по-мощни от магнитното поле на Земята.

Можем също така да припомним, че не само „теоретиците на конспирацията“, но и доста изтъкнати учени говореха, че ЦЕРН е способен да „отвори бездната“ – създаването на портали за влизане на демони нарушава потока на времето, създава „Мандела ефект”, странни електромагнитни и небесни изяви над CERN и т.н. Идеята е, че падналите ангели по някакъв начин са хванати в капан в това, което Исус нарече „външната тъмнина” и че CERN се опитва да ги освободи от капана в нашия свят.

На CERN се приписва изобретяването на World Wide Web. Тим Бърнърс-Лий, британски учен, изобретява световната мрежа (WWW) през 1989 г., докато работи в CERN. Те измислиха и съкращението www, което се появява пред всеки уебсайт. В еврейската гематрия буквата W е 6. Така WWW се превежда като 666.

Най-мощният магнит, използван от компанията, се нарича CERN Axion Solar Telescope или накратко CAST. Първоначалното име на устройството е Solar Axion Telescoping Antenna (SATAN). Името беше променено след обществено недоволство.

CERN участва в създаването на филма „Ангели и демони“. Той има уеб страница, която гордо говори за това. На тази страница CERN показва осветен ангел (символ на светещия Луцифер).

На 8 април над Съединените щати ще се случи рядко затъмнение и ЦЕРН и НАСА го очакват с нетърпение. Организациите работят в тясно сътрудничество помежду си от много дълго време.

Преди затъмнението Големият адронен колайдер (LHC) беше спрян за две години. Защо колайдерът се включва в същия ден като затъмнението и какво се надяват да открият. Съобщава се, че LHC ще „сблъска протони“. Не е ли направил вече това? Колко пъти още ще „сблъскват протони“? И с каква цел? Може би това не е просто поредният „сблъсък на протони“? Моля, имайте предвид, че освен 666, логото на CERN включва и изображение на слънчево затъмнение.

НАСА ще изстреля 3 ракети по време на слънчево затъмнение. НАСА ще изстреля ракетите в три различни момента. Първият от тях ще бъде изпратен в йоносферата 45 минути преди началото на затъмнението, вторият – по време на затъмнението, а третият – 45 минути след края му. Учените смятат, че внезапно прекъсване на слънчевите лъчи може временно да наруши телекомуникационните системи на Земята поради въздействието върху йоносферата. Ракетите на НАСА ще се издигат до максимална надморска височина от 420 км. Когато те достигнат до йоносферата, ракетите-сонди с помощта на инсталирани на тях инструменти ще измерват плътността на заредените и неутралните частици, както и поведението на магнитните и електрическите полета.

Това е друг набор от букви за обикновените хора. Три ракети трябва да бъдат изстреляни точно по време на затъмнение, за да се „изследва ефектът от прекъсване на слънчевите лъчи“?

Знаете ли как НАСА нарече този проект – APEP?

APEP (Апофис) – в египетската митология огромна змия, олицетворяваща тъмнината и злото, първичната сила, олицетворяваща Хаоса, вечния враг на бога на слънцето Ра. Мисията на Апофис беше да погълне слънцето и да потопи Земята във вечен мрак.

А има и „Дяволската комета“, която ще мига над Земята по време на слънчевото затъмнение. Гигантската комета 12P/Понс-Брукс ще се приближи до Земята на 8 април. Тази „комета“ има рога, поради което е наречена „Дяволската комета“.

Предстои…

 

 

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *