сб. апр. 27th, 2024

8 страшни сигнала, които Съдбата ви изпраща, когато животът ви е на път да се промени

Номер 6. Това, от което се страхувате най-много, точно то се случва.

Животът неведнъж ме е учил, че всичко се случва с причина.

Дори трагедиите.

Вселената не играе на зарове  – Въпреки че понякога може да изглежда така.

По думите на Овидий „Ludit in humanis divina potentia rebus“. (Божественото всемогъщество играе в човека).

Всичко във Вселената е обмислено и добре изчислено.

Но понякога от нейните сигнали ни настръхват косите. И ни се струва, че всичко отива на вятъра, когато сме на път да получим прекрасни неща.

Ето осем знака, които ще ви помогнат да се научите да гледате от добрата страна, когато се появят: животът ви ще се промени (и в повечето случаи към по-добро).

Щастлив случай. Благодарение на щастлив случай получавате това, което отдавна сте искали. Но откривате, че това не ви прави щастливи. Чувствате се разочаровани и апатични, но когато това се случи, няма нужда да го възприемате като трагедия. Обикновено това е послание от Вселената, която иска да спестите време и енергия и да спрете да се обсебвате от цели, от които смятате, че имате нужда, но няма да ви направят щастливи.

Хората са ви забравили. Приятелите ви спират да ви звънят. Започват всякакви недоразумения и провали и вие бавно, но постепенно се отдалечавате от обкръжението си. Не бъдете тъжни. Всъщност Вселената прави място, за да запълни живота ви с нови прекрасни хора, които ще ви помогнат да достигнете следващото ниво. Не се страхувайте от тишината; както е казал Еврипид, „Мълчанието е първата стъпка към мъдростта“. “

Имате рентгеново зрение. Можете да видите какви намерения хората крият зад думите и действията си. Тази благодат е знак от Вселената, който иска да ви убеди, че сте на грешното място и с грешните хора.

Метеорит унищожава всичко. Вселената преобръща целия ви живот. Прави това незабавно и без милост, в едно събитие, което аз наричам „метеор“: уволняват ви от работа, партньорът ви ви напуска заради някой друг, губите спестяванията си и т.н. Вселената изгаря мостовете ви и трябва да се Събудите! Болезнено е, но не забравяйте, че никой не е умрял, защото е трябвало да започне живота си от нулата. И повярвайте ми, с течение на времето ще разберете, че метеоритът е най-доброто нещо, което може да ви се случи.

Чувствате се не на място. Този знак е натрапчив: никой не иска да се чувства самотен и отхвърлен. Но понякога загубата ви помага да намерите себе си. Загубата на себе си е мощен сигнал. В същото време Вселената изпраща хора и ситуации да ви търсят, намират и водят към живота, който заслужавате.

Това, от което се страхувате най-много, се случва. Попадате в най-лошия възможен сценарий. Първоначално го смятате за сезон в ада, но не е така. Достигането до дъното е полезно само за едно нещо: да ви тласне нагоре. (Стигнах дъното и Бог беше там. Не очаквам да ми повярвате, но дъното спаси живота ми.)

Животът ви става много забързан. В началото е малко обезпокоително. Това е като да караш влакче в увеселителен парк с 300 км/ч без колан. Но с течение на времето осъзнавате, че не можете да постигнете изключителни цели, като живеете обикновен живот. Затова спрете да се надявате на обикновен живот и приемете несигурността такава, каквато е – това е знак от Вселената, че сте на прав път.

Нещата не се случват. Опитвате и 100 пъти опитвате, но вратата, която искате да отворите, не се отваря. Продължавате да опитвате и вратата изчезва. Опитвате се да намерите прозорец, през който да се промъкнете, но не можете да го намерите. Чувствате се отчаян. И тогава един ден се отказвате и почуквате на друга врата и тя се отваря от първия път. Сега осъзнавате, че вратата, от която сте били обсебен, не е вашата. И че не е трябвало да се отваря. И благодарите на Вселената.

Автор — Alberto García

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *