нд. апр. 14th, 2024

Как вашият партньор незабележимо се възползва от вас

И това не е любов…

Когато сте влюбени, последното нещо, което искате, е да разберете, че човекът, на когото държите, не е този, за когото се представя. Понякога хората остават във връзки само защото имат нужда от нещо от вас. А това не е дългосрочна връзка.

Когато ви е грижа за някого и го обичате дълбоко, можете да сте слепи за това, което наистина се случва. Някои знаци обаче са неоспорими…

1. Те ​​са центърът на Вселената.

Тези хора винаги доминират в разговора и не ви позволяват да вземете думата. Ако най-накрая успеете да кажете нещо за себе си, те ще ви прекъснат и пак ще насочат разговора към себе си.

2. Те са мили, само когато имат нужда от нещо.

През повечето време те се отнасят към вас с чувство за превъзходство. Но когато имат нужда от нещо от вас, те са готови да коленичат в опит да ви убедят да им дадете това, което искат. И след като получат своето, ще се изкачат отново на пиедестала си.

3. Винаги намират причина да откажат помощ и подкрепа.

Винаги, когато имат нужда от нещо от вас, те са направо манипулативни. Но когато се стигне до там, че да имате нужда от услугата, те винаги не могат да помогнат.

4. Разменят нежност за услуги или подаръци.

Те са скъперници на обич, ако нямате какво да им дадете. Всеки път, когато имате пари, връзки или секунди (за какво всъщност ви използват) за тях, те са точно там. Веднага след като получат „продукта“, те веднага губят интерес към вас.

5. Често се налага да ги спасявате, като ги измъквате от лоши ситуации.

Ако нещо се обърка, те ви викат да оправят ситуацията. Те обаче никога няма да направят същото за вас.

Често дори не казват благодаря. Те просто смятат, че е ваша отговорност да ги спасите.

6. Те имат право на това, което вие имате.

Ако имате нещо, което те искат, те вярват, че имат право на него. Те директно изискват това, което искат, и ако не го направите, започват да манипулират.

Култивирането на състрадание към себе си е от решаващо значение, особено когато чувствате, че сте приети за даденост.

7. Не им пука за вашите чувства.

На тези хора изобщо не им пука какво чувствате или от какво имате нужда. Всеки път, когато се опитате да поставите граници, те ги преместват. Те могат да бъдат много жестоки, когато нещата не вървят както трябва.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *