нд. апр. 28th, 2024

Добрите и приветливи жени: защо мъжете не ги харесват и ги напускат

Повечето от мъжете, които са напуснали семейството, са имали всичко прекрасно в живота си- съпругата е готвела отлично, стараела се е винаги да изглежда добре, давала му е достатъчно топлина и обич … Но по някаква причина той напуснал семейството така или иначе.

Може би въпросът не е в него, а в самата жена? Нека да видим защо мъжете не ценят своите добри и приветливи жени.

Жените често се опитват да угодят на всички

Когато една жена се опитва постоянно да угажда на мъжа, тя му напомня на мама, от която понякога той иска да избяга при любимото си момиче. Не му е интересно това. Той вече не е малък. Следователно, няма нужда да се стараете прекалено. Нека мъжът по-добре да се опита да изпълни вашите желания, отколкото вие да правите всичко за него, изтласквайки интересите си на заден план.

С доброто бързо се свиква

Ако доброто е твърде много, тогава и чуждата мусака за мъжа ще изглежда по-вкусна, а чуждата жена ще изглежда по-хубава. Когато жената е перфектна, съпругът ѝ бързо свиква, започва да я сравнява с другите и започва да гледа встрани.

Често жената, която се опитва да угоди на мъжа си  не забелязва, че и тя иска нещо. Страхува се да изрази желанията си, защото мъжът й може да я изостави. Поради факта, че жената е твърде добра, мъжът ще погледне встрани. Изморен е от благополучието и иска да получи някои нови усещания.

Проблемът с личното израстване

До жена, у която всичко е перфектно, той няма желание да  преодолява  трудностите, а мъжът не може без това. Ето защо при такива условия той започва да търси трудности за себе си и по същата причина си намира любовница.

Недостъпната и взискателна любовница ще го подтиква към постоянно самоусъвършенстване, личностно израстване, богатство и разширяване на собствения хоризонт. Идеалната съпруга не дава това, защото се опитва да поддържа благополучието и реда в дома си. Често това се превръща в причина мъжът да изостави добрата си и приятна съпруга и да отиде при любовницата си.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post