сб. апр. 27th, 2024

Как да се сдобием с тотален късмет?

 

Използвайки тази техника, вие ще станете истински късметлия. Благоприятни възможности спонтанно и неочаквано ще ви се открият по житейския ви път.

Тази техника ще ви позволи да се докоснете и да се заредите с честотата на късмета и след това да използвате заряда на късмета за вашите цели.

Някои хора, потопени в тази честота на вибрациите и заредени с нея, могат да използват тази енергия на късмета, а други просто гледат и им завиждат. Тайната е, че трябва да се потопите в определена честота на вибрация и да започнете да я излъчвате във външната реалност.

Техника:

1) Тази техника трябва да се практикува в тиха стая с приглушено осветление, но не и на тъмно. Легнете по гръб и се отпуснете. Влезте в лек транс. Поемете няколко дълбоки вдишвания и издишвания и затворете очи.

2) Представете себе си отвън. След това си представете, че над главата ви тече река от късмет. Тази река се състои само от късмет, който блести със златист цвят (сияние).

3) Почувствайте движението на тази река и си представете, че късметът се излива върху вас надолу (вие стоите под реката) и тялото ви, изпълвайки се с него, започва да свети със златист блясък.

4) Почувствайте емоциите на късмета и си представете, че пиете този късмет. Когато сте доволни и това ще се случи интуитивно, тогава почувствайте любов към потока на късмета (изпратете му мислено тази любов).

5) След известно време, когато ви дойде подобен отговор (вибрацията на любовта от потока на късмета се връща), можете да отворите очи и бавно да излезете от това състояние.

През първите две седмици медитирайте два пъти на ден – сутрин и вечер. Преди да медитирате, трябва да оставите всички мисли настрана.

Аnжеliка

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *