Любовта е закодирана в нашата ДНК

Untitled-1Сега поемете дълбоко въздух и обърнете внимание на това,  как свежият въздух, изпълен с кислород, произведен от дърветата, изпълва дробовете ви. Не можете да видите въздуха, но той винаги присъства в живота ви.

Любовта малко прилича на въздуха. Може да е трудно да се види, но тя  е значителна част от нас и всичко, което ни заобикаля.

Под натиска на живота, изпитвайки трудности в личните кра дeн от ен ер джи взаимоотношения, новините, изпълнени с насилие, конфликти и войни, лесно е да изгубим от погледа си  любовта и да почувстваме, че в живота ни няма място за нея.

Любовта е заложена в нашия живот, защото е била закодирана в нашата ДНК чрез еволюцията на нашите предци през последните няколко милиона години. Много учени вярват, че любовта в по-широк смисъл е дала тласък на еволюцията на мозъка.

кра дeн от ен ер джи

Сред нашите предци е имало групи, които са се фокусирали върху разбирането и грижата един за друг, а  и такива, които не са полагали много усилия да правят това. Така са се предавaли гените на съвестта, принадлежността, приятелството, алтруизма, романтиката, състраданието и милостта; с една дума родът на Любовта.

Естественото състояние на нашия разум е мирът, хармонията и липсата на стрес. Именно тогава  Любовта процъфтява. кра дeн от ен ер джи Само че  това естествено състояние на битието може лесно да бъде извадено от  равновесие, ако например някой ни критикува негативно  или се се сблъскваме всеки ден с капризен съсед.

Когато попаднем в ръцете на страха или гнева, любовта започва да ни напомня за отдавна забравен сън.

Най-лошото от всичко е, че след известно време всичко това става нормално и дори бездомността може да стане наш кра дeн от ен ер джи дом – точно както свикнахме със замърсения въздух и забравихме за чистия въздух.

Затова трябва да се върнем в нашия дом на Любовта. Нека да приемем и да вярваме в любовта, в сърцето си, защото тя ще ни подкрепи и защити. Трябва да вярваме в любовта, защото е толкова реална, колкото и въздуха; нека вярваме в любовта за да поддържаме душите си живи, така както  кра дeн от ен ер джи се доверяваме на въздуха, за да поддържаме тялото си живо.

 esotericblog

© 2018      energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Без любов жените … просто стават тлъсти

Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни здравословни проблеми, а за проблеми в отношенията или за твърде много забрани в живота. Могат  ли неудовлетворените потребности да причинят…

кра дeн от ен ер джи

© 2018       energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT