Мислите и убежденията ви са най-мощните сили в процеса на самоизцеление

Все по-често се признава, че подходът „умът над материята“ по отношение на здравето, действително може да доведе до видими резултати.

Ако сте обсебен от някои сериозни опасения за здравето си, е важно да знаете, че понякога мозъкът ви може да бъде или най-големият ви враг, или основният инструмент за справяне с проблема.

Има много проучвания за естеството на връзката на ума и тялото, и за кра дeн от ен ер джи въздействието, което мозъкът ви може да има върху биологичните функции. В този смисъл, хипохондрик може да се самоубеди, че е болен, а след това да „открие“ симптомите на своите болести, а негативното или пасивното отношение на ума може да доведе до влошаване на здравето.

От друга страна, общата позитивна нагласа по отношение на вашето здраве може действително да ви направи по- здрав. По време на кра дeн от ен ер джи клиничните изпитания, когато пациентите получавали плацебо, те реагирали положително заради очакванията, които имали от приема на правилните лекарства.

Каква е причината за подобряване на здравните показатели на такива хора? Предполага се, че ако те очакват подобряване на здравето, то наистина се подобрява, независимо от вида на лекарствата, които са приели. Ако това е така, то означава, че душевното ви състояние играе важна роля в процеса кра дeн от ен ер джи дали здравето ви да се подобрява или обратното, да се влошава.

Силата на ума е огромна. Неговото влияние може буквално да въздейства на реалността, така че да тя отговори на очакванията му. Ако вие вярвате в реалността в нещо, вие ще настройвате света така, така че да съответства на вашите очаквания.

Ако смятате, че вашите болести се усложняват, те могат да започнат наистина да се кра дeн от ен ер джи усложняват. Ако смятате, че вашето лечение ви помага, то това може да допринесе за реално подобрение на здравето ви.

И това се отнася за всичко, не само за здравето. Положителната нагласа и оптимистично поведение може да ви помогнат да преодолеете изпитанията на живота, били те физически, психически или емоционални.

Ние непрекъснато се сблъскваме с всички тези изпитания, но не им позволявайте да ви сплашат и кра дeн от ен ер джи да ви победят. Срещайте ги с оптимизъм и ентусиазъм, настройвайте себе си върху върху това, че трябва непременно да ги преодолеете.

Източник

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment