чт. апр. 25th, 2024

Знаците на Зодиака, които никога не се връщат

znak2

Окончателните раздели са болезнени. Допреди миг сте имали  значителен човек в живота си и сега трябва да го изтриете напълно и  максимално да се дистанцирате. И това винаги е трудно. Но не за всеки! И това до известна степен зависи от вашия зодиакален знак!

Телец

Вероятно ще ви трябва доста време, за да забравите раздялата, която в повечето случаи за вашият знак е много болезнена. Да, и два пъти да се спънете в  един камък  това не е вашият избор. Във всеки случай не искате да изпитате такава болка в близко бъдеще. След като доверието бъде унищожено, няма да искате да го възстановите.

Лъв

Вашият бивш ще ви моли за прошка и втори шанс, особено ако е бил инициатор на раздялата. Лъвската ви гордост обаче  няма да ви  позволи да го върнете в кралския си свят. Смятате, че най-добрият начин да забравите миналите взаимоотношения е да намерите някой нов и винаги имате избор в това отношение.

Стрелец

Не, вие не искате да възстановявате нищо. За вас е по-интересно да вървите напред и да се срещате с нови хора. Имате ваш собствен морален кодекс и най-вероятно вашият бивш или бивша го е нарушил. Не се притеснявате особено за самотата, тъй като бързо намирате интересни познати. Вие бихте искали да най-доброто за бившите, но няма да и да се замислите, че всичко можеше да е различно.

Водолей

Връщането при бившия ви изглежда невероятно непродуктивно занимание. Защо да повтаряте това, което не се е получило в миналото? Време е да продължите, или по-точно – само напред. Бихте искали да сте приятели, може би, но за вас това вече не е приоритет.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post