пт. мар. 29th, 2024

Енергията на парите неумолимо се променя, а какво се случва с богатствата


Усещате ли как точно сега се променя енергията около нас? Чувствителните хора възприемат това като внезапна промяна в атмосферното налягане.

Да, всички ние изпитваме тревожност за здравето. Заради опасната зараза. Но през тази тревожност се усеща промяна в енергията на парите, ценностите, богатството.

Мечтали сте си за богатство. И си го представяхте под формата на куфар с пачки банкноти, златни кюлчета, парите в сметката … А самото богатство е трудно да си представим. Това е абстрактно понятие. Енергията на парите е променлива и нестабилна. Понякога се променя.

Смяна на ценностите … Това се случва сега …

Така че куфар с пари ще ви зарадва. Това е богатство! Но ако тези банкноти отдавна са излезли от употреба, възторгът ви ще се стопи. Или ако това са фалшиви пари. Или ако куфар с чисто нови банкноти е попаднал при вас на пустинен остров или на друга планета, където ви е отредено да останете завинаги.

Златото, диамантите, перлите ще престанат да бъдат богатство, да не говорим за числата в сметката. Те ще станат нищо. Те ще престанат да бъдат нещо ценно, като дървените пари, каквито е имало в древността. Или миди.

Готината кола няма да е нищо, ако няма гориво и няма път, по който да се кара. Скъпият компютър е нищо без електричество. Той незабавно ще загуби стойността си, ако електричеството изчезне завинаги, или връзката с интернет.

Други неща ще станат богатство:

Храна. Добри продукти. Натурални, био, както се казва. Каквото дава земята. Нещо, което може да се отглежда.

Лекарства. Но здравето е по-важно, защото е невъзможно да се вземат лекарства без лекар. Здравето е ценност.

Група, в която има взаимна подкрепа, ще се превърне в богатство. Група, в която има взаимопомощ

И трудовите умения ще са богатство, нали? Възможност да направите нещо, да създадете нещо.

И умът. Не познаване на сложни думи и способността да се разсъждава по абстрактни теми, а практичен ум. Здрав разум, проницателност, острота.

И опитът ще се превърне в богатство. Познаване на хората и тяхното поведение.

Способността да се разбирате с хората и издръжливостта също ще се превърнат в ценност, богатство.

Това се случва сега. Смяна на ценностите. Точно пред очите ни. Парите ще останат, разбира се, като средство за плащане. Но те са непостоянно богатство.

Необходимо е да се спестява и пази това, което ще се превръща в богатство и ресурс. Както виждате, ресурсите също се променят. Всеки имаше силно нужда от петрол, това богатство! А после не чак толкова. За известно време.

Затова съхранявайте и събирайте тези ресурси, които ще се ценят. Всичко останало е нестабилно богатство.

Това са промените, които преживяваме сега. Може да са бавни, неуловими, но вече са започнали. Забогатявайте, това е възможно и достъпно. Сега това са вашите средства.

Защото всичко останало губи своята стойност пред очите ни.

Анна Кирянова

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post