сб. апр. 20th, 2024

Звукът „ЧУУУУУ“, който лекува бъбреците

Звуците, които лекуват

Простите звукови упражнения ще помогнат за премахване на негативните емоции и поддържане на физическия и емоционален баланс в организма.

Тези упражнения могат да се правят по всяко време – сутрин, за да се заредите с нова енергия или вечер, за да се отървете от натрупания негатив и да подготвите тялото си за пълноценна почивка.

Редовното изпълнение ще ви помогне да създадете енергийна връзка с вашите органи и системи и да възстановите функциите им с помощта на звукови вибрации. Тези упражнения се препоръчват да се правят 3, 6, 9 и произволен брой пъти, кратно на три.

Продължение. Това упражнение облекчава негативните ефекти от стреса, като превръща негативните емоции в нежност и щедрост.

Изходна позиция – седнал на стол. Поставете краката си на ширината на раменете, поставете ръцете си на бедрата, дланите нагоре. Наведете се и хванете коленете си с длани. Закръглете устата си, сякаш искате да надуете балон.

Издишайте плавно и бавно, докато казвате „чуууу“. Върнете се в изходна позиция и визуализирайте синьо сияние в бъбреците си.

Съсредоточете се върху чувствата. Това упражнение помага, когато човек изпитва силен страх, умора, шум в ушите, облекчава болките в гърба и бъбречните колики. Препоръчва се да се прави при заболявания на пикочно-половата система и репродуктивните органи.

Звуците, които изцеляват – бели дробове.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post