пт. апр. 26th, 2024

Какво излъчвате: Енергия на богатството или енергия на бедността

И богатството, и бедността излъчват своя особена енергия

Разбира се, различни, противоположни по природа. Възможно ли е, ако сме бедни, да започнем да излъчваме енергията на богатството?

Това не ни учат в училища, институти, не учат в предприятията. Разбира се, в края на краищата държавата не се нуждае от богати и независими хора, тя се нуждае от роби на системата, които, за да купят най-необходимите неща, ще трябва да работят неуморно, с висока производителност.

Резултатите от различни изследвания отдавна доказаха, че ако един беден човек, дори и в нужда от пари, започне да се държи така, сякаш е богат, тогава енергията му ще излъчва вибрации, които привличат пари. Но как да разберете как да се държите, ако никога не сте били богати? Какво трябва да направите, за какво трябва да мислите? Как да се отнасяте към парите? За да отговорим на тези въпроси, нека разгледаме критериите, които характеризират енергията на богатството и бедността.

Енергията на бедността:

1. Мръсотия и безпорядък.

Имайте предвид, че бедността е винаги там, където е мръсно. Къщата не е подредена, нещата са разпръснати, прозорците не са измити. Парите обичат чистотата и ако я няма, значи няма пари;

2. Стари боклуци.

Натрупването на ненужни вещи, които с години не се използват, създава енергиен блокаж, нарушавайки циркулацията на парите. Ако не освободите място от старото, тогава откъде ще дойде новото? Има хора, които постоянно се нуждаят от пари, които са абсолютно съгласни с това. Но в същото време половината къща е заета от неща, които не са използвали от двадесет години. Защо има такъв парадокс?

Те просто не го мислят за боклук! „Ами ако все пак ми потрябва!”, възкликват те, ужасени от самата мисъл, че трябва да бъде изхвърлен. Това са стари мебели от прабаба и книги, които никой не е чел и е малко вероятно да прочете, и дрехи от миналия век „за бъдещото поколение“;

3. Нездравословна икономия.

Какво означава? Това е, когато всяка допълнителна стотинка се отделя „за черни дни“. Като се скъсат чорапогащниците, те се зашиват. Под панталона, казват, не се вижда! Когато бельото е прано до такава степен, че вече е отвратително да го носиш. Но всичко е износено. Защото парите, които са в апартамента, не могат да се харчат за такива глупости. Това е за черни дни. Ами ако изведнъж се разболее. Никога не се знае! Такова самопрограмиране не само разпространява енергията на бедността, но и носи неприятности!

4. Забрана за мечти.

Това е, когато видите красива рокля на витрината и вместо да си я представите върху себе си, веднага казвате: „Не можем да си я позволим“. Това е, когато съпругът ви мечтателно говори за пътуване до морето, а вие укорително му казвате: „Е, какво море, детето трябва да се облече!”

Така вие програмирате бъдещето си за бедност! В крайна сметка, ако сега имате проблеми с парите, това изобщо не означава, че след шест месеца няма да можете да отидете на море или да си купите рокля. Вселената е пълна с изобилие и може да ви даде всяка възможност във всеки един момент. Но ви не и позволявате да го направи. Вие По-добре знаете, че нямате пари и никога няма да имате!

Енергия на богатството:

1. Чистота в къщата.

Чист коридор, защото парите влизат в къщата през входната врата. Чисти стаи, тъй като парите се съхраняват там. Почистете прозорците, тъй като това е портата към бъдещето на метафизично ниво. Чисти баня и тоалетна, защото според Фън Шуй парите минават през тях.

2. Полезни и необходими неща.

Тези, които използвате поне веднъж годишно. Ако в къщата има книги, които четете по-рядко и не можете да изхвърлите, тогава веднъж годишно трябва да ги сортирате, внимателно да избършете праха от всяка книга. Тогава няма да има недостиг на енергия на това място.

3. Правилни мисли.

Можете да си го позволите. И красива рокля, и почивка на море, и нова кола. Представете си, че вече имате всичко. Визуализирайте се в нова рокля, карайки нова кола, с която отивате на море. И определено ще се появи в живота ви. Основното нещо е да вярвате в това и да дадете на Вселената възможност да реализира мечтите ви.

4. Благотворителност.

Енергията на богатството непременно възниква там, където има еквивалентен обмен: давам – получаваме. Ако печелите пари и само ги натрупвате или ги харчите за собствени нужди, няма да има баланс.

Чували ли сте за тази концепция – да дадете десятък? Преди са дарявали на църквата, но сега можете просто да помогнете на нуждаещите се. Изпълнението на тези препоръки ще привлече енергията на богатството в живота ви, основното е парите да не станат Всичко за вас. Пазете истинските ценности в душата си и не забравяйте, че материалните блага съществуват за човек, а не човек за материалните блага.

econet

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post