сб. апр. 20th, 2024

7-те най-опасни дни през април 2022 г.

Бъдете внимателни, защото токсични и агресивни хора, измамници и мошеници ще започнат да управляват света

За да планирате правилно делата си, е важно да знаете в кои дни от следващия месец можем да се сблъскаме с неприятности

Астролозите са идентифицирали седем негативни дни, в които определено трябва да сме по-внимателни.

През всичките седем дни, изброени по-долу, се опитайте да не напускате зоната си на комфорт, за да не си създавате проблеми. Бъдете изключително внимателни към детайлите. Нека неприятностите ви подминат във всеки един от тези дни.

2 април – съединение на Слънцето с Меркурий

Първият опасен ден ни очаква още на 2 април, събота. В събота много хора почистват домовете си, релаксират, вършат лична работа и пазаруват. На 2 април е по-добре да почивате колкото е възможно повече и да се претоварвате колкото е възможно по-малко. Що се отнася до покупките, също е по-добре да ги намалите до минимум. Съединението на Меркурий и Слънцето може да ви накара да похарчите много повече пари, отколкото сте планирали.

12 април – Юпитер в съединение с Нептун

Второто съединение през април ще засегне Юпитер и Нептун. Тези две големи планети ще бъдат една до друга в нощното небе, така че ще създадат много мощен дисонанс. Този аспект ще лиши много хора от организираност, състрадание, емпатия, а също така ще ни прави алчни. Проблемите на другите хора ще престанат да ни вълнуват. Тази събота ще бъде ден на егоизъм, враждебност и безразличие към всичко наоколо.

15 април – Марс навлиза в Риби

От 15 април до 23 май планетата ни ще бъде в Риби. Това ще бъде време за разцвет на измамата, хитростта. Бъдете внимателни, защото токсични и агресивни хора, измамници и мошеници ще започнат да управляват света. В съзвездието Риби Марс е в упадък. Силата на елемента Вода премахва огнената енергия на планетата, влизайки в силен дисонанс с нея. Най-вероятно на 15 април всички хора на планетата ще почувстват, че са на грешното място. Няма нужда да се паникьосвате и да се опитвате да промените нещо драстично. Заемете позицията на наблюдател и се успокойте. Паниката не решава проблемите.

18 април – Меркурий в съединение с Уран

Още едно съединение, но този път на Меркурий и Уран. Този ден ще бъде много неблагоприятен за всякакви покупки и бизнес дейности. Това е най-трудният понеделник от месеца, в който астролозите силно съветват да се стремите към независимост и самодостатъчност във всичко.

19 април – намаляваща луна в Стрелец в перигей

На 19 април намаляващата Луна ще бъде първи ден в знака на Стрелец, който е неблагоприятен за нея. Денят не би бил особено негативен, но в този ден нощното светило ще се приближи максимално до Земята, поради което енергийното му въздействие върху нас ще се увеличи с 10-15%. В този ден е по-добре да не започвате нищо ново и да се надявате възможно най-малко на помощ от другите.

27 април – Венера в съединение с Нептун

На 27-и Венера в нощното небе ще бъде приблизително на същото място като Нептун. Планетите ще си влияят негативно една на друга и в резултат – на вас и мен. На 27 април не трябва да търсите скрит смисъл във всичко, което се случва. Трябва да гледате обективно на нещата.

30 април – Слънчево затъмнение и съединение на Венера с Юпитер

30 април е най-опасният ден на април. Очаква ни частично слънчево затъмнение в знака на Телец. Ще бъде свързано с финанси и домашна среда. Не се учудвайте, ако някой от уредите ви се счупи този ден. В този ден е по-добре да не започвате ремонт, да не правите почистване. Освен това астролозите не съветват да давате заеми, да извършвате необмислени действия. По-добре е да си починете от работата.

dailyhoro

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post