чт. мар. 28th, 2024

Лунното затъмнение в нощта на 16 срещу 17 юли: Най-добрата тактика – гъвкавост, скромност, вслушване в интуицията!

В нощта на 16 срещу 17 юли (в 0.30 ч.) ще настъпи лунно затъмнение в Козирог. Този небесен феномен ще бъде видим в повечето части на Европа и Азия, в Австралия, Африка, Южна Америка, Антарктика, на територията на Тихия океан, Атлантическия океан и Индийския океан.

Лунното затъмнение е свързано с несъзнателните реакции на хората. Това е частично затъмнение, така че то ще има по-голямо влияние върху отделни хора. Това затъмнение в съединение с Плутон повишава интензивността на емоциите.

Въпросите, свързани с работата, личните цели и взаимоотношенията ще излязат на преден план. В това време ще бъдат определени перспективите за следващите шест месеца. Ситуациите от този период могат да наложат преглед на нашите подходи към делата ни и коригиране на жизнените стратегии. Това време показва ясно онези области от живота, които трябва да бъдат приоритетни, и тези, които трябва да бъдат променени или завършени.

Това затъмнение може да доведе до трудности в кариерата, семейния и домашния живот, във взаимоотношенията с близки и любими. През този период могат да възникнат проблеми, дължащи се на предишни грешки. Сега най-добрата тактика ще бъде гъвкавост, скромност, опора на интуицията, умението да се спазват законите и правилата и спазване на високите духовни стандарти.

Лунното затъмнение е активно в емоционалния план, така че се опитайте да намерите мирни начини за емоционално освобождаване и не реагирайте на провокации, за да избегнете конфликти. А ако връзката ви свършва, просто се освободете от нея.

За кого е опасно това затъмнение?

Това затъмнение е потенциално опасно за тези, които са склонни към вътрешни преживявания и имат емоционална нестабилност. Трябва да обърнат голямо внимание тези знаци, които ще са най-засегнати от затъмнението – Стрелец и Близнаци.

Също така, не особено ще им върви на Овен, Рак, Везни, които също трябва да бъдат много внимателни и предпазливи по всички въпроси.

За Овен са възможни промени в работата, докато за Раците са възможни промени в отношенията и брака.

А за Козирога дните около това затъмнение и през следващите две седмици могат да се появят както сериозни проблеми, така и много изгодни възможности.

На кого лунното затъмнение ще донесе късмет?

Най-голям късмет ще имат Телец и Дева, те могат да очакват промени в живота си към по-добро, както в работата, така и в личните дела.

На Водолеите, Скорпионите, Лъвовете и Рибите се препоръчва да държат под контрол емоциите си, да не се влизат в конфликти, да не обръщат внимание на провокациите и да не рискуват.

Затъмнението е опасно време, защото хората са склонни да вършат действия, за които по-късно могат да съжаляват. Тези дни е по-добре да не се вземат важни решения и да се следват знаците на съдбата и развитието на ситуацияте около тях. Струва си да почакате около седмица след лунното затъмнение, след което отново ще можете да заживеете в предишния ритъм.

Добрата черта на затъмненията се заключава в това, че събитията и ситуациите, които се случват по това време, ни придвижват напред. И ако имате някакъв проблем, то той ще бъде решен в рамките на няколко дни. Това особено важи за отношенията и любовта. Вероятно остарелите ви взаимоотношения ще приключат.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post