Вратите се отварят автоматично

Понякога не знаем къде отиваме. И не знаем какво да правим, как да действаме, как да се спасим…

Понякога ситуацията не зависи от нас. А отпред е стена. Задънена улица, непреодолимо препятствие. И остава да спрете в отчаяние, да седнете, наведете глава, да отпуснете ръцете си. Няма изход. Невъзможно е да се реши проблема.

Основното тук е да продължите. Не прекалено бързо. И не много бавно. Просто да вървите по начина, по който сте вървели. Продължавайте да правите това, което сте правили.

И изходът ще се появи, когато се приближите до стената. Вратите се отварят автоматично. Всички познават тези врати – като се приближиш до тях, те ще се отворят. Изглеждаше здрава стена. Да. Но има врати. Те се отварят – изведнъж! И можем да преминем.

Решението на проблема, изходът от безизходицата се появяват, когато ги приближите. Има възможност за преминаване. Вратите се отварят автоматично, това е работата. И изходът става видим, когато стигнем до препятствието.

Така че не се отчайвайте. Не казвайте „няма изход“. Може би още не сте стигнали до вратата, това е всичко. Продължаваме да вървим, носим товара си, не бягаме и не спираме. Вървим, живеем и поддържаме ритъма на живота.

И тогава вратите ще се отворят. Засега не е нужно да мислите много за това. И не повтаряйте: „Аз съм в безизходица!“. Може би просто все още не сте се приближили достатъчно. Често се случва, повярвайте ми. И просто продължавайте. Ходете ежедневно. Има изход в задънена улица. Вратите се отварят автоматично. Само Трябва да стигнете до тях.

Анна Кирянова

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!