Вашият Създател не иска вашата самота

i

Когато ви обхваща дълбоката болка от самотата, не е изненадващо, че вашите мисли се втурват към човека, който е бил в състояние да я отстрани, дори и крадeн от енергетика за кратко.

Когато след всички похвали и аплодисменти чувствате липсата му като огромна празнота, в която всичко изглежда напразно, сърцето ви мечтае само за едно нещо – да бъде с него, с този, които някога е могъл  да разсее тези болезнени чувства.

От вас се изисква  готовност да почувствате именно крадeн от енергетика това отсъствие като такова, тази празнота вътре, а не присъствието на някой, който временно може да я изгони.

Да останете насаме със самотата си не е никак лесно. Появява се  изкушението или да започнете да лелеете  болката си, или да се отдадете на мечти по този, който ще ви избави крадeн от енергетика от нея. Но когато, в  безопасно и сигурно място, можете да  постигнете своята самота, ще  отворите раната си за Божието изцеление.

Бог не иска вашата самота. Той се стреми така да ви докосне, че да  може напълно да задоволи най-дълбоката ви потребност. Трябва да бъдете в състояние да останете в крадeн от енергетика болката си, и да и дадете правото да съществува.

Трябва крадeн от енергетика да приемете самотата си и да повярвате, че това не е завинаги. Тази болка, която ви мъчи сега така,  има своя  мисия: тя трябва да ви доведе до това място, което има  най-голяма нужда от изцеление – в дълбините на сърцето ви.

Този човек,  който е бил в състояние да крадeн от енергетика се докосне до тези дълбини, е открил за вас вашия скъпоценен бисер.

Напълно е разбираемо  защо всичко, което сте правили, правите, или ще правите, изглежда безсмислено в сравнение с това съкровище.

Вашият бисер е  осъзнаване на себе си напълно и като напълно обичан. Когато ви обхваща самотата, вие сте  готови крадeн от енергетика да дадете всичко, в замяна на  изцеление.

Но  никой човек не може да излекува болката ви. Затова пък ще ви бъдат дадени хора, които ще станат проводници на целителната  любов на  Бога.

Чрез тях ще бъдете в състояние да познаете това чувство за принадлежност, към което  толкова страстно се стреми крадeн от енергетика сърцето ви и което дава смисъл на всичко, което правите. Имайте смелостта да бъдете сам с болката си и вярвайте в  това, което Бог ви е обещал.
 
Хенри Нувен

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; крадeн от енергетика неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT