95% от мислите на човека – не са негови мисли!

misliВие знаете ли, че 95% от мислите на човека – не са негови мисли? И обикновено, почти всички се преструват, че това са техни мисли.

Но веднага след като човек стане абсолютно искрен със себе си – той веднага осъзнава, къде са истинските му мисли. И се оказва, че те не са толкова много. Той спира да коментира всичко, да ментализира опита, да описва явления, а започва да ги изживява истински.

Колкото по-искрен е със себе си човек, толкова по-пълноценно живее живота си.

И колкото по-дълго не е искрен със себе си човек, толкова по-повърхностен е, толкова повече той е теоретик.

И всеки избор на човека е свещен. Аз лично избирам да не се ръководя от страха! Когато той възникне, аз се уча да не се боря с него и да го игнорирам. Тогава преставам всичко да превръщам в коментари и описания на ума …

Започвам да изживявам всеки момент дълбоко и тотално. И тогава все повече и по-точно определям къде наистина са мислите ми. И тишината в съзнанието ми все по-често ме посещава.

Аз съм напълно откровен със себе си! И се подготвям да позволя на искреността да се разкрива още по-широко. Всичко, което правя е просто разрешение, позволение … аз не форсирам нищо! Аз просто си позволявам да се разкривам за истинското автоматично!

Какво друго да направя?

Да се преструвам на друг, а не на себе си?
Да губя времето и силите си за външни достижения?

Да си играя с чужди мисли, като че ли аз самият не притежавам свои уникални и много лични мисли?
Просто се уморих от това!
И стъпих на своя път.

Застанах на пътя на любовта към себе си!
Защото тази статия, в действителност, е само за любовта към себе си!
А вие Обичате ли себе си?