чт. апр. 18th, 2024

Eзотерика: Само Вие можете да накарате Вселената да ви помогне. Не се колебайте!

 universВсички   живеем по законите на Вселената, за които сме писали не веднъж. Всички те са балансирани и са лесни за разбиране. Това още веднъж доказва, че всяка мечта може да бъде осъществена. За да направим това са нужни само  малко знания и самочувствие.

Вселена и енергетика

Колкото по-висока е нашата енергия, толкова по-голям е шансът за успех  в любовта, в работата, във финансите и е по-лесно е да се подобри здравето, да се излекува болест или напълно да предотврати нейна поява.

Нашата аура може да бъде и ярка и тъмна, като чиста дървесина и въглища. Винаги е възможно да се пречисти.

Съвети на екстрасензите за привличане на късмет

Има много съвети за повишаване на енергийното поле.  Най-важните от тези съвети ще ви помогнат да се върнете на правилния път, осеян с само добри хора, богатства и добро настроение. Вселената не е необходимо буквално да се заставя  – просто следвайте някои съвети:

Не акцентирайте цялото си внимание върху един проблем. Колкото повече проблеми решавате, толкова по-добре ще управлявате живота си. По-често се разсейвайте от неотложните проблеми, като ги решавате автоматично. Ако нещо ви притеснява, трябва да превключите веднага.

Отървете се от лошите мисли. Зли мотиви имат всички, но нормалните хора са в състояние да ги блокират. Обществото и моралът са ни научили на правилните неща, но понякога тези вековни навици блокират. Не търсете отмъщение и не си позволявайте да мислите за другите лоши неща.

Ако се опитате да се сдобрите с някой, който ви мрази, но той е непреклонен, тогава прехвърлете цялата вина върху неговите рамене. Но до момента, докато отхвърляте този разговор, вие ще сте доста далеч от късмета.

Задавайте правилните въпроси. Винаги задавайте въпросите така, че да разберете причините. Когато говорите с Вселената, изяснявайте как да се измъкнете от трудни ситуации, как да предотвратите настъпването им.

Това са на пръв поглед елементарни и прости съвети, но те със сигурност ще ви помогнат да преобразите живота си и да започнете да живеете правилно от  енергийна гледна точка. С течение на времето ще видите как от какавида сте се превърнали в пеперуда.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post