чт. апр. 25th, 2024

Неотменим космически Закон: Ако не благодарите за помощта – насилствено ще ви се отнеме енергията на благодарността

ukF-U1L5VKw

Неблагодарният човек нарушава енергийния баланс, затова той ще бъде възстановен при първа възможност. Също както  езерото, от което е източена водата му за напояване, ще взима от  други места, за да възстанови нивото си

От древни времена съществува един непреодолим космически закон: ако човек не благодари за оказаната му  помощ или споделен опит, енергията на благодарността въпреки всичко ще му бъде отнета по един или друг начин.

Неблагодарният човек нарушава енергийния баланс, затова той ще бъде възстановен при първа възможност. Също както  езерото, от което е източена вода за напояване, ще взима от  други места, за да възстанови нивото си и е без значение дали водата ще дойде от  валежи от облаците или от близките кладенци.

Оказалият  услуга човек, който взима за това възнаграждение под формата на пари или други материални ценности, се счита за човек, чиято енергия е в равновесие. Но ако той е направил услуга и не е взел за това възнаграждение, неговата  енергия се счита за неуравновесена, а равновесието ще бъде възстановено при първа възможност.

Обикновено балансът се възстановява чрез придобиване от този човек на  допълнителни знания, късмет и здраве.

Събитията ще се развиват по такъв начин, че този човек ще му провърви по невероятен начин и ще му подарят нужната книга, а до него „случайно“ ще се  окаже  лечител, който ще му помогне да  възстанови  здравето си, или просто ще му донесе късмет в някои начинания …
 
Kацудзо Ниши

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post