сб. апр. 27th, 2024

Хороскоп за седмицата от 1 до 7 юни – особено благоприятен период, възползвайте се!

Опитайте се да започнете първия летен месец на 2020 г. правилно, с позитивна нотка.

Като цяло енергията на звездите и планетите в този период ще бъде доста благоприятна, затова си струва да се заемете с най-важните си дела. Астролозите съветват от 1 до 7 юни активно да използвате позитивни настройки и утвърждения за успех. Силата на повторението ще ви помогне да преодолеете препятствията, да станете по-успешни във всички области на живота и много по-щастливи.

Овен

Успехът винаги ще е някъде наблизо. Достатъчно е само да протегнете ръка и да зададете точния импулс за себе си и своите дела. Дойде време да се доверите на интуицията и да следвате пътя, посочен от шестото ви чувство. Овенът трябва да започне нов бизнес или да стане активен в сферата на любовта.

Негативна настройка обаче, може да провокира увеличаване на проблемите. Астролозите съветват да не  зацикляте на негативни спомени и да слушате по-малко хората, които нагнетяват обстановката, изразяват скептицизъм и непрекъснато се оплакват.

Телец

Телците могат да се окажат с лошо настроение през първата половина на седмицата. Това се случва, когато един дълъг период се сменя с друг. Ще се усещат носталгия и сантименталност.

Втората половина на седмицата от 4 до 7 юни ще  премине под егидата на хармоничното взаимодействие на звезди и планети. Това ще бъде идеално време за романтика, семейни събирания. За самотния Телец ще бъде полезно да започне открито да проявява чувствата си, но с определена предпазливост, за да не уплаши човека, който харесва, с мощен и неочакван натиск.

Близнаци

За Близнаците започва благоприятен период, но ако не се преборят с вътрешните си демони, не всичко ще върви гладко. Специалистите препоръчват да се справят със завист, обиди и гняв. В добро настроение те ще успеят значително във всички области.

Седмицата е белязана от стабилност, така че ще бъде възможно да работят повече или да отделят повече време за почивка. Сега самите Близнаци са свободни да избират своя собствен път и могат да планират живота си както искат. В любовната сфера те ще се радват на още повече късмет, отколкото в бизнес сферата: звездите ще повишат харизмата им.

Рак

В първите дни от седмицата звездите ще бъдат в силна дисхармония, което може да събуди най-страшните навици на Рака. 1 и 2 юни ще преминат по доста негативен начин, но дори и това няма да може да попречи на Раците да постигнат своите цели, ако не се съсредоточават само върху лошото. Тези дни не бива да се бърза с изводи и вземане на важни решения.

От сряда енергията на звездите ще се подобри драстично. Апатията и унинието ще отшумят. Астролозите отбелязват, че в началото на юни Раците ще могат да намерят предназначението си в живота, да си поставят важни цели за следващите няколко месеца, да заобиколят опасностите и да забравят за последните неприятни обрати на съдбата.

Лъв

За Лъвовете само един ден от тази седмица може да бъде опасен и непредсказуем – 3 юни. В този ден звездите ще излъчват разрушителна енергия, затова експертите съветват Лъва да използва мощни афирмации срещу лош късмет и проблеми. Но това няма да е необходимо, ако   успее да остане оптимист в трудни ситуации: в този случай  неговата увереност и късмет няма да го изоставят.

Втората половина на седмицата е идеална за духовно търсене, релаксация и дълбока интроспекция. Уикендът обещава да бъде динамичен и нестандартен. В този случай средата на Лъвовете ще е много важна. Близките хора са в състояние да им дадат добро настроение и самочувствие.

Дева

Астролозите съветват Девите да бъдат по-внимателни към чувствата и мислите на близките си, особено ако са сред най-ревнивите зодии. Няма нужда да провокирате тези хора с негативизъм, по-добре е да ги заобиколите внимателно. Девата може да направи това по-добре от всеки друг, така че в периода от 1 до 7 просто трябва да бъде себе си.

Да избягват духовен хаос, объркване и изблици на несигурност за Девите ще им бъде по-трудно през уикенда. Може би е време да се отпуснат в спокойна домашна обстановка или да се занимават с домашни дела. Ще бъде полезно да изгледат  любимия си филм, да почетат  книга и да останат сами със себе си. Ако желаят, могат да съберат гости у дома.

Везни

За Везните в началото на месеца ще започне благоприятен период за любовни приключения. Това е идеалното време за търсене на втора половинка или за мимолетни романи. Всеки, който иска да създаде силна и трайна любов, трябва да провери любовната си съвместимост с потенциалния партньор предварително. Това ще помогне да се избегнат разочарования в бъдеще.

За всички, които са в отношения, е препоръчително е да се посветят на своята сродна душа. Разбира се, не бива да забравят и  работата. За Везни тази седмица ще е лесно да вземат важни решения. Необходимо е само да имат малко увереност и смелост. От 2 до 6 юни ще бъде полезно да пазаруват и да правят покупки в Интернет.

Скорпион

Тази седмица на Скорпионите ще се усмихне голям късмет в бизнеса. Това е идеалното време за приключване на сделки, подписване на документи, смяна на работа и търсене на вдъхновение. Успех очаква представителите на творчески професии, както и всички, чиято работа е свързана с числа. Тези, които често са на път, трябва да бъдат внимателни.

В петък и събота звездите и планетите могат да накарат Скорпионите да правят грешки, характерни за техния знак. В тези дни е по-добре да намалят активността си в бизнеса и работата, като се съсредоточат върху семейството, приятелите, домакинските дела и свободното време. Ще бъде полезно в края на седмицата да сменят ситуацията, да се позабавляват от сърце.

Стрелец

Стрелецът можа да очаква изключително позитивен период. Звездите и планетите са много спокойни, но енергията им е съзидателна и ще остане такава през всичките седем дни.

Дойде време за поставяне на амбициозни цели и задачи. Никой и нищо няма да спре Стрелеца, който е мотивиран и позитивно зареден.

Но ще е необходимо да се бори с алчността и ревността: тези чувства мога да го лишат от късмет.

Козирог

За Козирозите началото на седмицата ще бъде благоприятно. Първите няколко дни астролозите настоятелно съветват да се посветят на работа и домакински дела. Струва си да отложат развлеченията. Около сряда може да започне период на внезапни промени и неочаквани събития.

Ако нямат късмет в бизнеса и работата, струва си да се съсредоточат върху любовта. Онези, на които Купидон им е обърнал гръб обаче, ще намерят отдушник в работата си. Най-важното е да не губят вяра в себе си и да не се обезсърчават, ако нещо се обърка. Астролозите също така съветват да не споделят тайни и планове с непознати хора.

Водолей

Очаква се Водолеят да има много благоприятен и продуктивен период. Звездите ще му помогнат да осъществи мечтите си, да постигне важни цели в любовта и на работното място.

Важно е да мисли за добри неща -така животът му ще се трансформира към по-добро.

В делата и в любовта си струва да проявява  по-малко арогантност и хитрост. Измамата няма да доведе до добро, а искреността и позитивното отношение ще помогнат да се повиши мотивацията му. Също така седмицата е идеална за придобиване на нови знания, обучение, обмяна на опит. Звездите ще подобрят проницателността и паметта на Водолея.

Риби

Рибите трябва да преодолеят стереотипното си мислене. Тази седмица астролозите съветват да мислят по-често със собствената си глава и да не правят изводи въз основа на субективни мнения на другите. Трябва да се опитат да стигнат сами до истината. Също така си струва да се борят срещу негативни нагласи, които им пречат да постигнат това, което искат.

В любовната сфера на Рибите ще им помогне чувството за хумор и интуицията. Шестото чувство тази седмица ще се изостри и често ще помага на Рибите в търсене на истината, в решаването на различни проблеми. Струва си да се претеглят плюсовете и минусите, преди да вземат решения.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post