сб. апр. 27th, 2024

Три зодии, които ги чакат фатални промени в любовта и брака през 2024 г.

От 10 до 15 юли може да срещнете любов, която е била кармично предопределена. Запишете тези дати в календара си и не забравяйте да го проверите през лятото.

През 2024 г. светът продължава да изпитва влиянието на кармичните възли, протичащи по оста Везни и Овен, която отговаря за връзките и любовта.

Феноменален брой разводи и сватби, както и глобална ревизия на самата стойност на любовта – това е, което ни очаква всички. Работата е там, че възелът на миналото Кету, намиращ се във Везни точно до януари 2025 г., призовава да превърнете качествените взаимоотношения във ваша основа, която трябва да ви помогне да се реализирате.

През 2024 г. ще видим и преминаването на Юпитер, планетата на даровете и помощта от Вселената, в знака на Близнаци. Оттам гигантът ще тринира Възела на миналото – от 10 юли до 15 юли 2024 г. можете да срещнете любовта, която ви е била кармично предопределена. Затова запишете тези дати в календара си и не забравяйте да го проверите през лятото.

Кои зодии ги чакат промени в отношенията си през 2024 г.?

Овен

Възелът на бъдещето се движи през вашия знак, давайки ви феноменален шанс да излетите. А възелът от миналото ви принуждава да прецените до каква степен съществуващият ви съюз е вашето „място на сила“ и нещо, на което можете да разчитате. Затова вашият брак или дългогодишна любовна връзка ще бъдат подложени на сериозно изпитание – от 25 март до 8 април, а след това от 18 септември до 17 октомври. На тези дати или ще се разведете, или ще можете да узаконите своя съюз.

Това е страхотно време за срещи за несемейни Овен – Юпитер навлиза във вашия сектор за пътуване и учене, където влиза в съвпад с Венера през юни 2024 г. Тогава можете да срещнете любовта, изпратена свише.

Везни

През цялата 2024 г. ще бъдете в анализ на взаимоотношенията и вашите заключения могат значително да повлияят на вашето развитие и самочувствие. Възелът на миналото е във вашия знак, което означава, че ще преживеете глобална трансформация, инициирана от вашия партньор. Ключова дата за тестване на връзките ще бъде Пълнолунието във Везни на 23 март, последвано от Пълнолунието в Овен на 17 октомври. На тези дати може да преживеете раздяла или да решите да предприемете сериозна стъпка.

Необвързаните Везни трябва да се подготвят за пролетта на 2024 г. – от 17 до 20 април и 19-20 май можете да срещнете любовта на живота си.

Близнаци

През 2024 г. планетата на щастието и управителят на вашия брачен сектор Юпитер навлиза във вашия знак! Това означава, че по волята на съдбата ще срещнете сродна душа. Между другото, човекът може да се появи почти внезапно и в рамките на една година ще решите да узаконите връзката си с него.

За женените Близнаци септември ще бъде важен, тъй като започват затъмнения във вашите кардинални домове на хороскопа. Още на 18 септември ще има пълнолуние в сектора на статуса, което може да донесе развод.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post