Край на ретроградния Меркурий на 12 юли 2020 г .: За пет зодиакални знака се открива паричен канал

На 12 юли ретроградният Меркурий се връща към нормалното си състояние. Това ще бъде много важен ден, тъй като мощната творческа енергия на планетата ще нахлуе в живота ни, влияейки положително върху сферата на работата и парите.

Енергията на Меркурий е тясно свързана с паричните канали, които ще са особено мощни за пет зодиакални знака на 12-ти. Астролозите разказват кои са тези зодиакални знаци и в какво точно ще имат късмет от 12 юли.

Рак

В момента Меркурий е в съзвездието Рак, така че представителите на този Знак ги очаква финансов успех. Астролозите съветват да харчат пари за собствения си дом, за закупуване на подаръци за близки. Това ще има много положителен ефект върху отношенията и ще помогне на Раците приятно да изненадат онези, които са им скъпи.

Отвореният канал за пари ще ви подскаже как да решавате трудни ситуации и проблеми. Може би трябва да потърсите помощта на колеги, началници, приятели или роднини. Можете да вземете малък заем, ако имате нужда от финансова помощ. Но не трябва просто да заемате пари за забавление. По-добре е тези пари да отидат за обучение, натрупване на опит, развитие на бизнес и т.н.

Лъв

За Лъвоветe непосредствено на 12 юли и в следващите няколко дни след началото на директното движение на Меркурий, е възможно приятно парично постъпление. Може би някой от приятелите ви ще изплати дълг, за който Лъвът успешно е забравил, или ще успее значително да успее в продажбите, бизнеса и да получи хубава сума за някаква елементарна работа.

Лъвовете ги очакват нови възможности, така че от 12 юли можете да смените работното място, да започнете нов бизнес, да търсите нови източници на доходи. Финансовите потоци ще бъдат много мощни и съзидателни за тези хора. Възможно е на Лъва да му се наложи да работи по-усилено, така че   по-добре да използва всички новопоявили се възможности.

Везни

Везните ще имат възможността да успеят във всякакъв вид финансова дейност. Основното нещо е да не застиват в зоната си на комфорт след 12 юли: Меркурий ще помогне само на тези Везни, които могат и искат да продължат напред. Това ще бъде идеално време за скъпи придобивки и нови начала в работата и бизнеса.

Мощните финансови съзидателни потоци ще помогнат на Везните да осъществят много важни и полезни контакти. Новите хора ще ги мотивират, ще генерират ентусиазъм за работа. За да удвоят късмета си в работната и финансовата сфера, Везните трябва да споделят времето си с другите.

Стрелец

За Стрелеца настъпва страхотно време, тъй като Меркурий, излязъл от състояние на ретроградност, премахва забраната за активно движение. Бизнес пътуванията могат да донесат на Стрелеца много печалби, като те пряко и косвено ще се отразят на успеха в работата. По пътя тези хора ще ги осенят нови идеи. Смяната на обстановката много добре ще се отрази на творческия компонент.

През втората половина на юли е полезно да харчите пари за забавление, получаване на знания. Можете също така да купувате и сменяте автомобили. Това е особено важно за тези, които печелят пари от пътувания – таксиметрови шофьори, тираджии, лични шофьори и т.н.

Риби

Риби е вторият представител на стихията на Водата, на когото финансовият късмет започва да се усмихва, след като Меркурий се върне към обичайната си траектория. Планетата ще отвори канал за пари за представителите на всяка професия, но най-голям късмет ще имат психолози, анализатори, лекари.

Разбира се, отвореният финансов канал ще помогне на Рибите да правят покупки. Това е идеалното време за закупуване на самолетни или влакови билети. Можете да закупите билети за други страни, да заплатите за пътешествие и ваканция. Това е идеалното време за закупуване на ново оборудване, електроника, джаджи. Също така е полезно да инвестирате в ремонт на любимите си вещи.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Как  японското изкуство за икономии на пари „какебо“  напълно промени живота ми

Как японското изкуство за икономии на пари „какебо“ напълно промени живота ми

Kaкебо не е предназначено да лиши човек от всичките му радости в живота. По-скоро става въпрос за промяна на лошите навици чрез съзнателни и постепенни вътрешни промени. През 2017 г.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!