Всеки има толкова пари, колкото му позволява неговото подсъзнание

Ако сте отговорили на въпроса „Какво означават парите за мен“ и покрай тях имате освен такива отговори като „боклук“, „мръсотия“, имате и „енергия“, „сила“, имате ключ (въпреки че това изобщо не е задължително) по темата за парите, която сте отработили като цяло, и приемате факта, че парите са една от енергиите. Това е добре.

Под формата на бонус ще ви информираме, че човек има седем главни енергии (като чакрите):

 

Различните нива на енергия дават на хората различни възможности. Хората с високо енергийно ниво на всички видове енергия заемат ключови позиции в живота.

Други влачат нещастно съществуване, разболяват се. Тук думата „беден“ по-скоро означава позиция в живота, свързана с думата „беда“.

Но не всичко обаче е толкова тъжно, тъй като всеки вид енергия в човека се намира в различен обем. НО! енергия от по-нисък вид, натрупвайки се, е в състояние да се преминава в енергия от по-висок вид.

Какво означава това?

Ако започнете да натрупвате енергия на физическо ниво, като започнете с ходене сутрин или вечер, то натрупвайки се, тази енергия ще премине в енергия на по-високо ниво. И така във всеки вид енергия.

Очакван въпрос: „Ами ако започнете да ходите, парите ще се увеличат ли?“ Отговор: „Не вярвате – не ходете“. Обаче, който започва с ходене, бягане или фитнес залата – няма значение – с течение на времето забеляза как енергията на знанието се увеличава, с течение на времето тази енергия попълва енергията на вярата.

Тази енергия – енергията на вярата – е на най-високото, седмото ниво. Енергията на вярата предоставя на човек големи възможности. Благодарение на енергията на вярата, той може да попълни резервите си с всякакъв друг вид енергия.

Нека да се върнем към енергията на материалното положение, в частност, към едно от нейните лица – енергията на парите. В живота, както обикновено, всичко е справедливо, въпреки че на пръв поглед понякога изглежда, че това не е така.

Всеки човек има толкова пари, колкото може да допусне в живота си в този конкретен етап от живота си, на нивото на енергията на знанието и вярата, на което се намира в момента.

Човек има точно тези суми и управлява точно такава сума пари, в отношението с които е в състояние да управлява, разпределя, спестява, спестява и знае за какво му е необходим всеки лев.

Например, той може ясно да отговори колко пари са му необходими за месеца и за какво. Отговор: „много пари“ е неразбиране на „колко“, и не готовност да се разпорежда с тази енергия.

За да разберете колко пари сте готови да приемете в живота си в дадения момент на развитието си, проведете проста и завладяваща диагностика. Можете да нарисувате картина или да се възползвате от такъв прекрасен естествен дар на човека като въображението.

И така, затворете очи и си представете, че вървите по път. Какъв е този път? Опишете го. Има ли препятствия по него? На него сте намерили куфар с пари. Опишете този куфар. Колко пари има в него?

Куфарът е тежък, слънцето върви към залез и трябва да ходите дълго. Какво ще направите с парите? Изведнъж разбойници блокират пътя ви. Те искат парите ви. Какво ще направите? Накрая пътят ви свърши. Вие, заедно с парите, стигнахте до целта. Накъде се насочихте? Към дома? В голям град? В село?

Осъзнайте вашите образи. Пътят показва колко лесно парите влизат в живота ви. Ако пътят е широк, прав, пътят ви към богатството е лесен. Ако е прашен, неравен, с дупки и препятствия, значи има препятствия да идват пари при вас, нещо ви пречи да имате толкова пари, колкото искате.

Възможно е да има психологически пречки за да получавате пари – нагласи, митове, шаблони, отричане на парите и приписването има на различни негативни. Тънка и криволичеща горска пътека може да показва, че сте стеснявате оъ парите. Всяко препятствие по пътя може да указва за психологически проблем или забрана за пари.

Размерът на куфара с пари, количеството пари в него е показател за това колко пари сте готови да приемете в живота си. Куфарът е голяма, но пълен с монети – вие сте предразположени към много малки приходи, взимате количество, а не качество. Малък куфар с древни златни дукати – вие високо цените себе си, не се занимавате с дреболии.

Огромен куфар, пълен с банкноти с голяма стойност – с мащаба сте наред, остава да помислите за начин да печелите пари. Един малък куфар с банкноти с големи стойности – главното за вас е да не губите, избирайки само един, но печеливш бизнес.

Независимо дали влачите целия куфар, взимайки толкова, колкото можете да носите или да скриете парите и да се върнете за тях по-късно – това е вашата стратегия за управление на парите. Аналогията е директна.

Връзката ви с бандитите е връзката с вашите бизнес партньори. И показател за това на какво сте способни за да пазите парите си. Някой лесно ще откаже парите, само за да спаси живота си. Някой ще преговаря с разбойниците и ще им даде половината. Някой ще се бие. Това прави и в живота си.

Място, където ви е завел пътят, показва какъв мащаб на бизнеса си сте готови да създадете. Големият град е голям бизнес. Село е малък бизнес, магазин или малка фирма. Ако сте отишли ​у дома си, най-вероятно не сте бизнесмен, а нает човек. Ако сте стигнали в магазин, вие сте прахосник. Трябва да се научите да пестите пари.

Тази работа може да бъде продължена, ако желаете, да я задълбочите. Използвайки методите на арт терапията, нарисувайте две рисунки: както е и както искате. Първата илюстрира какво сте направили с въображението си, това е картината „Както е“.

На втората фигура можете да нарисувате всички етапи на техниката в перспективата „Както желаете“. Например кой път сте си представили? Кой път бихте искали да си представите? Затова рисувайте. Поставете втората картинка над първата на място, което виждате. Поглеждайте ги периодично. Вашето подсъзнание ще „обмисля“ всичко, което е необходимо, за да осъществите планираното.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!