чт. апр. 25th, 2024

Накъде гледа конят? Тест за това, което се случва в подсъзнанието ви!

Всеки ден психолозите съставят все нови и нови тестове, които позволяват на хората да разберат по-добре себе си и подсъзнанието си. В крайна сметка, само осъзнавайки проблемите си, можете да започнете да правите нещо, за да оправите всичко и да живеете пълноценен щастлив живот.

Напоследък много се обсъжда един интересен тест, свързан с кон. Всичко, което трябва да направите, за да го решите, е внимателно да разгледате снимката, която показва коня на сив фон. И когато погледнете този кон, трябва да разберете в коя посока е насочен погледът му.

Конят гледа  право към вас? Или може би  в обратна посока? Именно този отговор ще бъде ключът към резултата от теста, който ще ви разкаже какво точно бушува сега във вашето подсъзнание.

Конят гледа към вас

Ако погледът на коня е насочен директно към вас, това най-вероятно означава, че сега сте ядосани. Опитайте се да преразгледате живота си, помислете за нещо, случило се наскоро, за да разберете какви ситуации и хора предизвикват вашия гняв. И не забравяйте, че гневът сам по себе си не е най-лошото чувство, но само до определен момент.

Ако се опитате да потискате гнева си или да игнорирате ситуацията, която го предизвиква, в крайна сметка той ще се излее навън. И тогава неговата сила може да бъде наистина разрушителна, защото  вие няма да можете да контролирате себе си, което означава, че гневът ви може да се насочи към някой, който не го заслужава.

Конят не гледа към вас

Ако ви се струва, че конят гледа в противоположната на вас посока, значи вие сте много внимателен човек и винаги обръщате голямо внимание на детайлите. Вашият характер не ви позволява да завършите работата си, докато не бъде извършена с максимална точност и започне да изглежда перфектно. Следователно вие правите едно и също нещо дълго време, като постоянно намирате недостатъци и грешки в действията си, поради което не можете да продължите напред.

Вие сте истински перфекционист и винаги сте готови да се усъвършенствате, поради което високо ви ценят. Но в същото време обръщате твърде много внимание на дреболиите, поради което съществува риск от прегаряне на работата или в живота, защото това се отнася не само за вашата кариера.

Конят гледа ту в едната посока, ту в другата

Ако, когато гледате коня, постоянно променяте мнението си за посоката на погледа му, сега в живота ви има емоционална криза. Вие сте объркани, уморени и не знаете какво да правите. Психолозите съветват в този момент само да се отпуснете и да си починете. Най-добре сега за вас е да си вземете почивка и да я прекарате в четене на книги и гледане на хубави филми.

BusinessMan

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post