ср. апр. 24th, 2024

Висша Практика за изцеляване на душата

душа

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас…

Започваме: Застанете така, че да можете да направите няколко стъпки назад. Всяка стъпка назад ще отбелязва по една стъпка за изкачване към светлината, свободата и любовта.

Правейки  крачки назад, се изкачвате  от най-нисшата реалност до най-висшата реалност,  изкачвате се до ново ниво на свобода, щастие и светлина.

И така – застанете и затворете очите си. Осъзнайте кой сте сега, кажете името си, мислете за живота си. Обърнете внимание на усещанията в тялото – как е потиснато от  негативизъм, оплетено е в привързаности – почувствайте ги. Това ще отнеме от една до две минути.

След това поемете дълбоко въздух и издишайте шумно, плеснете с ръце и отстъпете назад. Представете си, че сякаш  памук сваля от вас веригата на страха, премахва  ограниченията, премахва на веригите на привързаност.

Вие ще попаднете в  първия образ и веднага ще  почувствате, че у вас са се случили положителни промени: по-лесно  дишате, на сърцето ви е  станало по – светло, Душата се е  отворила.

В тялото ще възникнат вибрации на свобода, спокойствие, приятни вълни. Могат да изплуват някакви радостни ярки изображения – живи картини – или известни ви  или напълно нови.

Останете в това състояние   толкова дълго, колкото ви е удобно, за да се  изпълните с блаженство, свобода, светлина. След това повторете вдишването, издишайте, отново плеснете с ръце и направете следващата стъпка назад.

С всяка стъпка ще се увеличава състоянието на свобода, радост, щастие, вие вече осъзнавате, че  контролирате съдбата си, а  всичките ви безпокойства, възбуди, вълнения и тревоги нямат този неизбежен смисъл, който  прикрепяме към нашето „земно“ състояние на съзнанието.

Така ще стигнете до източника – най-високото ниво на свобода и радост, които сте способни да приемете в момента. Ако се съмнявате, че това е най-положителното състояние, проверете го, като направите стъпка или две назад.

Ако състоянието не се промени или  се влоши – това означава, че сте достигнали максимума: върнете се към  образа на най-голямата сила. Стойте там толкова дълго, колкото ви е удобно.

След това, без да губите състоянието на блаженство и светлина, можете да легнете, да затворите очи и да се отпуснете в продължение на 10-15 минути. Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква през Вселената и прави  чудеса за вас.

И след това последвайте живота си, като се опитвате колкото се може по- дълго да запазите това състояние.

© От книгата „Създайте своя съдба“ В. Лермонтов

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post