Само за хора със здрави нерви: Вижте какви ще бъдат последните 10 години от живота ви! (видео)

живот

Дали те ще преминат в радост или тъга, в болницата или в семейството – всичко зависи от вас. Сега!

Нашият живот е поредица от решения с отложени крадeн от енергетика последствия.

Ние избираме между бурен нощен купон и здравословен сън, между спортната зала и бира с приятели, между разходка в парка и гледане на поредния безкраен сериал.

Всеки от нас със завидно постоянство взема решения в такива ситуации, но ние не винаги мислим за последствията, до които ще доведат тези крадeн от енергетика решения. Но рано или късно настъпва денят, когато ще почувстваме цялата тежест на последиците от нашите погрешни решения, взети в младежките ни години.

Така че точно днес е моментът да изгледате един отличен и страховит социален видеоклип за това – как да могат да протекат вашите последни 10 години от крадeн от енергетика живота ви.

Дали те ще преминат в радост или тъга, в болницата или в семейството – всичко зависи от вас. Сега!

В нашата Вселена късметът спохожда само щастливите хора

В нашата Вселена късметът спохожда само щастливите хора Външно човек е спокоен,  вътре в себе си той е щастлив и крадeн от енергетика се чувства добре. Точно тази  комбинация от радост и спокойствие е   най-доброто решение за получаване на добро…

 

 

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията

Вие не можете да заобиколите неумолимия кармичен Закон за запазване на енергията“Законът за запазване на енергията е един  от най-фундаменталните закони, според които най-важна физическа величина – крадeн от енергетика енергията,  се запазва в една изолирана система. На Този закон се подчиняват всички, без…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT