вт. апр. 23rd, 2024

Какво не трябва да се прави през периода на ретроградния Меркурий до 5 септември

i

От 13 август планетата Меркурий, която отговаря за общуването, документите и информацията, е  в обратно движение. Меркурий 2017 ще има още един период на ретроградност: от 3 до 23 декември.

По време на ретроградното движение на Меркурий, несигурността, нестабилността, несъответствията  се увеличават. Понякога човек става временно обсебен от идея, която няма да има значение в бъдеще.

Прекомерната емоционалност или тенденцията да се съмнявате в способностите си, умножена от външни препятствия, в крайна сметка ще окажат нежелан ефект – ще увеличат раздразнението ви. Опитайте се да не възприемате това, което се случва в този период,   твърде сериозно.

По  време на ретроградния Меркурий вероятността от неправилни заключения се увеличава, понякога просто от нищото  или в резултат на погрешна информация. Това трябва да се отчита  при планирането на всички  дейности.

В този случай ще можете да спестите време, пари и други ресурси, ако планирате най-важното за друго време. Например договорите, сключени през периода на ретроградния Меркурий, ще срещат постоянни трудности.

Кои неща трябва се отложат за времето,  когато Меркурий няма да е ретрограден:

Да се започва нова работа, нов  бизнес.

     Да се стартират проекти в областта на информацията и комуникациите, продажбите, преговорите и посредническите дейности, образованието, търговията, комуникациите, транспорта.

    Преместване на ново място, отдаване под наем или закупуване на имот.

    Подписване на  важни документи, договори. Условията на договора скоро ще бъдат преразгледани.

    Да се купуват автомобили, оборудване, средства за връзка. Най-вероятно тази техника ще се повреди и ще работи лошо.

    Да се сключва брак.

В астрологията се смята, че Меркурий ни връща към тези жизненоважни точки, които трябва да бъдат преразгледани, осъзнати, така че в бъдеще тези сфери на живота да станат по-съвършени.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post