чт. апр. 25th, 2024

Божият план е съвършен за всеки човек

Още преди раждането Господ познава абсолютно всеки и влага потенциал, дарове и таланти. В Него се съдържа идеалното и най-добро бъдеще. Но дали това ще се случи в живота, решава само човекът.

И въпреки че от създаването на света на нас ни е подготвено всичко най-добро от Бога, това това е резултат от избора и не е единственият сценарий за марионетките.

Божията любов не принуждава и не насилва човека да върши определени действия. Нашето бъдеще зависи от нашите решения да отговорим или да игнорираме Божия призив. Начинът, по който реагираме на наставленията, използваме принципите от Неговото слово и откликваме на призванието, влияе на това дали приемаме идеалния Божи план за нас, който е съвършен, успешен и надхвърля всички мечти и очаквания.

Ето какво казва по този повод   Библията:

Преди да ти дам образ в корема, познах те, и преди да излезеш из утробата, осветих те. Поставих те за пророк на народите. (Йеремия 1: 5)

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Предали са ви? Това е поредният ви изпит пред Бога!

Ако сте предадени, значи ви предават на по-високо  енергийно ниво. С други думи: освобождават човека от сегашната му ментална програма за да продължи напред. С излизането от старата програма на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post