Митът за Добротата: Да се избавим веднъж и завинаги от илюзиите!

maxresdefault

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлотата на индивида.

Многократно трябваше да си напомням, че добър човек – това не означава – блажен. Но така е устроено  обществото, че малко хора наистина го оценяват, а просто се опитват да манипулират с добротата като спасители.

кра дeн от ен ер джи

Когато е необходимо, идват на помощ такива хора, и са готови да помогнат, в общи линии,  даром. Ситуацията става  напрегната, защото добрият не може да откаже, въпреки че той разбра, че му се качват на главата и се ядосва  на себе си, а всъщност това е неразбиране на законите на битието, кой и как работи в този живот.

Толкова много са  силните и добри хора, кра дeн от ен ер джи на които се крепи нашия свят, те не приемат конфликти, но в това е тяхната слабост. Всичко в  живота е простичко. Добротата – това е жалост за слабите, болните и грешащите,  влизане в положението на молещите, споделяне на техните грижи, като по този начин изпълняваме своята карма.

Притежаващите тези качества са изживели няколко живота в духовен растеж, но все още не са напълно развити за кра дeн от ен ер джи хармонично съществуване. Ние имаме кармични дългове!

Много неща вземаме от минали животи, всички проблеми остават в каузалното тяло, част от негатива ни напуска след смъртта, когато е налице прочистване, но оставащият негатив определя бъдещия ни живот.

И освен кармичните, по време на бременността човек  получава и родови привързвания, което сформира тялото му и характера. Как да се създаде хармония в съществуващия вече характер? Всичко у кра дeн от ен ер джи себе си имаме чрез духовността, чрез самоосъзнаването в този свят.

Светът ни се управлява от причинно-следствения закон.

Да го разберем е просто, ако мислим широко, а не в един диапазон. Животът е наш учител, той е наш приятел, ако го разбираме. Напуска ни лъжливата доброта, чистото съзнание я   замества със Справедливост. Прост пример –  по време на война или по време на нападение срещу  вас кра дeн от ен ер джи или  вашето семейство трябва да убиете врага, в противен случай ще пострадате.

И това не е грях, както обикновено се смята, а  банален закон за  оцеляване. Много са онези, които се зачитат в  езотериката,  но само единици я  практикуват. Не всички практики са  подходящи за всички, това отнема години,   натрупват се обиди или егото взема надмощие заради някакви  резултати, а животът ги охлажда, понякога жестоко.

кра дeн от ен ер джи

Но всичко в живота е справедливо, просто трябва да се знаят законите, по които е устроен нашия свят.

*******

Мъдреците от миналото са казвали винаги едни и същи думи, и винаги се е получавала  една и съща книга.

Те винаги са ни предавали един и същ сигнал,  повтарян на различни езици, като са използвали метафорите на времето и историческата епоха, в която  са живели.

Но кра дeн от ен ер джи сигналът е един: „Изключете съзнанието. Излезте  от собственото си его и го погледнете отстрани. Спрете поне за миг роботизираните си дейности. Спрете играта, в която участвате.

Погледнете в  себе си. Търсете света  в себе си „

© Тимъти Лиъри

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Лошите идвали при нас за да ни дадат урок? Стига! Те идват за да ни спрат да кра дeн от ен ер джи правим добро!

„Всеки човек, който срещаме ни давал урок. Лошите идвали за да ни научат на нещо. Лошите си тръгвали след като си свършели мисията. Лошите не ни пречат, те ни издигат…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT