Доброта: Да се избавим от илюзиите

maxresdefault

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината крадeн от енергетика на индивида.

Многократно трябваше да си напомням, че добър човек – това не означава – блажен. Но така е устроено  обществото, че малко хора наистина го оценяват, а просто се опитват да манипулират с добротата като спасители.

Когато е необходимо, идват на помощ такива хора, и са готови да помогнат, крадeн от енергетика в общи линии,  даром. Ситуацията става  напрегната, защото добрият не може да откаже, въпреки че той разбра, че му се качват на главата и се ядосва  на себе си, а всъщност това е неразбиране на законите на битието, кой и как работи в този живот.

Толкова много са  силните и крадeн от енергетика добри хора, на които се крепи нашия свят, те не приемат конфликти, но в това е тяхната слабост. Всичко в  живота е простичко. Добротата – това е жалост за слабите, болните и грешащите,  влизане в положението на молещите, споделяне на техните грижи, като по този начин изпълняваме своята карма.

Притежаващите крадeн от енергетика тези качества са изживели няколко живота в духовен растеж, но все още не са напълно развити за хармонично съществуване. Ние имаме кармични дългове!

Много неща вземаме от минали животи, всички проблеми остават в каузалното тяло, част от негатива ни напуска след смъртта, когато е налице прочистване, но оставащият негатив определя крадeн от енергетика бъдещия ни живот.

И освен кармичните, по време на бременността крадeн от енергетика човек  получава и родови привързвания, което сформира тялото му и характера. Как да се създаде хармония в съществуващия вече характер? Всичко у себе си имаме чрез духовността, чрез самоосъзнаването в този свят.

Светът ни се управлява от причинно-следствения закон.

Да го разберем е просто, ако мислим широко, а не в крадeн от енергетика един диапазон. Животът е наш учител, той е наш приятел, ако го разбираме. Напуска ни лъжливата доброта, чистото съзнание я   замества със Справедливост. Прост пример –  по време на война или по време на нападение срещу  вас или  вашето семейство трябва да убиете врага, в противен случай ще пострадате.

И крадeн от енергетика това не е грях, както обикновено се смята, а  банален закон за  оцеляване. Много са онези, които се зачитат в  езотериката,  но само единици я  практикуват. Не всички практики са  подходящи за всички, това отнема години,   натрупват се обиди или егото взема надмощие заради някви  резултати, а животът ги охлажда, крадeн от енергетика понякога жестоко.

Но всичко в живота е справедливо, просто трябва да се знаят законите, по които е устроен нашия свят.

*******

Мъдреците от миналото са казвали винаги едни и същи думи, и винаги се е получавала  една и съща книга.

Те винаги са ни предавали един и същ сигнал,  повтарян крадeн от енергетика на различни езици, като са използвали метафорите на времето и историческата епоха, в която  са живели.

Но сигналът е един: „Изключете съзнанието. Излезте  от собственото си его и го погледнете отстрани. Спрете поне за миг роботизираните си дейности. Спрете играта, в която участвате.

Погледнете в  себе си. Търсете света  в крадeн от енергетика себе си „

© Тимъти Лиъри

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT