чт. апр. 25th, 2024

Лошите идвали при нас за да ни дадат урок? Стига! Те идват за да ни спрат да правим добро!

„Всеки човек, когото срещаме,  ни давал урок. Лошите идвали за да ни научат на нещо. Лошите си тръгвали след като си свършели мисията. Лошите не ни пречат, те ни издигат на ново ниво. Предателството ни помага да прогледнем?“

Тези клишета се въртят по разни „учебни“ сайтове и имат една цел – да ни научат да се примиряваме със злото! Защото злото, виждате ли, ни давало уроци и ни обучавало!

Да бе, да!

А защо не ни обучават добрите? Или са свършили? Или са се затворили в техния си свят на доброто и не контактуват с нас, ненаучилите се нито на добро, нито на зло?

Лошите идват за да ни озлобяват! За да ни кажат, че извън тяхното зло няма друго! За да не срещаме добрите! И после отиват при следващия за да го „научат“! Да му дадат урок!

За да станем като тях! Зли, отмъстителни и невярващи!

Като се сблъскаме с 10 зли хора, които ни съсипват психически и физически, дали ще се сетим за един добър, който, да речем, е нахранил бездомните кучета или котки в квартала? НЕ!

Той ги е нахранил без да ни иска пари! Сам!

Или е нахранил бездомника, прислонил се до нашия или другия вход. Но не ни е казвал : Дай някой лев да му купим храна, че аз вече нямам! Така ли е? Не, не ни е искал, нахранил го е сам. И не е пуснал хвалебствен текст за себе си във ФБ. Тихичко го е направил!

Всъщност системата работи! Дори и при по-възрастните! Ако подобни теми се поднасят на неузрели личности, може и да се вържат завинаги!

Но защо се връзват по-големите, по-зрелите, хората с по-голям опит?

Само по една причина – вменява им се вина. А и те не са светци, разбира се! Вършат дребни гадости и като прочетат подобно внушение си казват:

Да, наказан съм, днес не постъпих особено почтено…

Затова – стига! Нека добрите ни обучават, лошите да ни отминават!

Но какво да кажем, ако от утре започнем да срещаме само добри хора, а лошите започнат да ни заобикалят? Нека!

Вслушвайте се в тях! Със сигурност ще ни дадат такива уроци, които лошите никога няма да могат!

antiesoteric

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ако постоянно получавате тези знаци от Вселената, е най-добре да спрете веднага!

Ако постоянно получавате тези знаци от Вселената, е най-добре да спрете веднага!

Не забравяйте, че Вселената ви изпраща тези знаци не с цел да ви уплаши или да ви навреди, а за да обърнете внимание на нещо в живота си, което не…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post