Зодиакалните знаци изобразени като чудовища

Някой седи, скучае, опитвай се да определи съдбата си според  хороскопа,  гледа приятни картинки, но не, съмнения се промъкват в душата: ами ако всичко това е измама, илюзия?

крадeн от енергетика

Ясно е, че каквото и да си мислим, всеки знак има „огромни плюсове“ в характера, това ни радва, ние сме почти щастливи, но … има и минуси. Обратната страна, така да се каже. И ето така изглежда „нашата обратна страна“:

Скорпион

скорпион

Овен

овен

Телец
телец

Близнаци
близнаци

Рак
рак

крадeн от енергетика

Лъв

лъв

Дева
дева

Везни

везни

Стрелец

стрелец

Козирог

козирог

Водолей

водолей

Риби

риби

 

 

Най-съблазнителните безсрамници в зодиака – топ 3

Най-съблазнителните безсрамници в  зодиака – топ 3Любовната астрология позволява да се правят прогнози за любовните  взаимоотношения на крадeн от енергетика човека, на неговия успех с  противоположния пол, за семейството му и сексуалния му живот. 3-ти Телец Безгранична чувственост –…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на крадeн от енергетика компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT