Смяната на цвета на косата променя съдбата ви

коса

Учените многократно са правили изследвания за връзката на цвета и структурата на косата с характера на човека и са стигнали до заключението, че косата може да говори за някои черти на характера. С тях са съгласни и психолози, и астролози.

* И така – притежателите на синьо-черна коса са пресметливи, с тежък, понякога дори жесток характер, те се влияят кра дeн от ене ргети от енергията на планетата Сатурн. Много често постигат успехи в живота благодарение на силната си воля и силен характер.

* Черна коса (с лек кестеняв блясък на слънце) – имат хората, които са творчески натури, привличат околните и са много безстрашни. Енергията на Плутон ги зарежда с проницателност и могъщество. Такива хора често се занимават с психология и криминология.

* кра дeн от ене ргети Тъмно руси с пепеляв оттенък коси имат хората със забележителна интелигентност и хитрост, те често имат и способността майсторски да лъжат. Такива хора имат склонност към точни и приложни науки, и са под закрилата на енергията на Меркурий.

* Русите коси са близки на енергията на земята – Прозерпина. Хората с такава коса се ползват с доверието на околните, те кра дeн от ене ргети са щедри и лоялни, добри психолози. Главните си успехи постигат в област, свързана с грижа за хората. Тези хора са щастливи в семейния живот.

* Руси със зеленикав оттенък коси имат хората, които са склонни да предвиждат бъдещи събития. С това, както и с поетичен талант, ги зарежда енергията на Нептун.

* Кестенявите коси са заредени с енергията на Юпитер, притежателите им имат силата и способността да влияят на другите. Най-големи успехи ги очакват в сферата на политиката, финансите, науката и управлението.

* Рижите коси, под ръководството на огнената енергия на Марс, обещават победа на притежателите си във кра дeн от ене ргети всяко избрано от тях поприще. Рижокосите по природа са безстрашни, изобретателни, с чувство за хумор се отнасят към неприятностите, но често са избухливи.

* Пясъчните и медни нюанси на косата символизират енергията на Венера. Хората с такива коси могат да се похвалят с отлично здраве, високо ниво на вътрешен мир, както и склонност към експериментиране, проучване, с музикални и артистични кра дeн от ене ргети способности.

* Притежателите на златисти коси имат слънчева енергия, те привличат хората, те са очарователни и щедри. Могат да постигнат безпрецедентни висоти в творчеството и в политиката.

* Платинените и светло- пепеляви коси излъчват енергията на Луната и придават на хората такива черти като романтичност, нежност. Те имат внимателен и задълбочен ум, а често и паранормални способности. Притежателите на такава кра дeн от ене ргети коса привличат хората, като остават загадка за тях.

* Срещат се и така наречените разноцветни коси, когато на една глава съжителстват различни съотношение на пигмента в космените фоликули. Такава окраска имат хора, които са много общителни и са разностранно развити. Собствениците на разноцветна коса с лекота общуват и с хора, и с животни, и могат да постигнат успех във всяка кра дeн от ене ргети област. Те черпят от енергията на астероидните пояси.

Трябва да се отбележи, че с пребоядисване на косата в определен цвят, човек придобива в известна степен свойства, съответстващи на енергиите на конкретните планети, описани по-горе.

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT