сб. апр. 27th, 2024

В никакъв случай не приемайте тези 7 неща като подарък

Радвайте се на някои подаръци, но внимавайте с други!

Често получаваме подаръци и им се радваме, а също така ги даваме на другите. Но наистина ли всички подаръци ни носят полза? Има много мнения и суеверия по този въпрос, затова решихме да разберем какво всъщност е вярно.

 

Илона Калдре казва, че има два вида подаръци: тези, на които трябва да се радвате, и тези, които трябва да избягвате. Първите носят положителна енергия, а вторите могат да носят негативност и да привличат нещастие. Тя съветва да отказвате подобни подаръци и да не ги давате на други.

Нека да разгледаме какви подаръци могат да бъдат в тази категория:

Седем опасни подаръка:

Часовник

Въпреки че на пръв поглед часовникът просто отчита времето, той може и да спре. Смята се, че подаръкът на часовник може да символизира края на щастливия живот.

Ако даряващият настоява за този подарък, тогава най-добре е да му дадете няколко монети, все едно купувате часовник от него.

Ножове

Подаръци като ножове се считат за неблагоприятен знак. Според представите хората трябва сами да си купуват ножове, ножици и други остри предмети според нуждите.

Предполага се, че острото острие привлича отрицателна енергия и я съхранява, което в крайна сметка може да има отрицателно въздействие върху човека, който получава такъв подарък. Лошата енергия може дори да причини разрив в една връзка.

Ръкавици

Въпреки че ръкавиците изглеждат като обикновен елемент от гардероба, в действителност не всичко е толкова просто. Те често се използват в ритуали, насочени към контролиране на човешкото съзнание. Затова не трябва нито да подарявате, нито да приемате ръкавици.

Портфейл

Подаряването на празен портфейл се счита за най-неблагоприятната парична поличба. Ако все се пак решите на такъв подарък, тогава е по-добре да поставите поне няколко монети в него. Трябва също да изплатите този подарък, за да поддържате късмет във финансовите въпроси.

Огледало

Огледалото е мистичен предмет, който често се използва в ритуали. Неговият мистичен характер го прави не толкова лесен за подаряване или получаване като подарък. Смята се, че огледалото може да „отрази“ красотата и младостта, а също така да бъде част от ритуал, насочен срещу вас.

Трябва да бъдете особено внимателни, когато използвате стари огледала, тъй като не знаете чия енергия могат да носят.

Перла

Най-добре е сами да закупите такива бижута, в противен случай може да се сблъскате с нещастие. Смята се, че подарените перли могат да привлекат загуби и болести. В много култури се свързват с безутешните сълзи на вдовици и сираци. Затова е по-добре изобщо да не приемате такъв подарък.

Носна кърпичка

Този предмет символизира мъка и тъга, което го прави носител на много негативна енергия.

Заключение

Можете да вярвате в това или не – това е ваша работа. Все пак винаги е по-добре да играете на сигурно и да избягвате подобни подаръци. Основното е, подаръкът да е направен от сърце, тогава той ще донесе само щастие и радост. Бъдете внимателни и се грижете за себе си!

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *