Вълшебен ритуал: „Щастието е в собствените ми ръце“

8743

Почти половин година се опитвах да продам колата си и – без резултат. Публикувах обявата на няколко сайта, но всичко стигаше до там – всички искаха да сваля цената. Много съжалявах, че трябва да правя това – в този случай продажбата напълно загуби смисъла си, беше по-изгодно да я оставя у дома, тъй като тя бе почти нова.

И кра дeн от ене ргети тогава се натъкнах на този ритуал: „Вземи химикалка и напиши на двете си длани с мастило това, което ти трябва и не ги измивай до сутринта – така си легни – през нощта душата лети до Вселената и носи нашите „Писма“ в „Небесния Oфис.“

Две нощи аз писах „Продадох изгодно колата си“, а в деня след първата вечер се обади кра дeн от ене ргети купувач, дойде, огледа, поиска един ден за да си помисли, но още вечерта се обади и помоли на никой да не я продавам и на следващия ден я купи!

Споделих това чудо с моите приятели, но не всички повярваха. Защо понякога ритуалите не работят. Отговарям така: „Ритуалът винаги работи, когато му вярвате“:), който е запознат със Симорон -той ще разбере кра дeн от ене ргети ..

Който не е запознат, обяснявам: Сработва веднага след като вие го усетите с онова усещане, когато запърхат във вас пеперудите! Сещате се за какво говоря, нали?

Трябва без колебание и съмнение в пълна хармония „Искам“ и „Ще получа“ да провеждате всякакви обреди и ни най-малко да се съмнявате в резултата :)

Всички желания пишем:

1. В сегашно време (вече кра дeн от ене ргети сме получили и му се радваме)

2. В позитив (без „НЕ“)

3. Бз да навреди на други хора (добавяме израза: за доброто на Вселената, или другите, или на света)

4. Позволяваме други начини за постигане (пишем: този, или всеки друг благоприятен за мен начин)

5. Рразрешаваме си да получим нещо по-добро (пишем: тази или някоя друга полезна за мен опция)

кра дeн от ене ргети

6. И най-важното: желанието пишем за себе си (аз съм благодарен и щастлив за това, че … работя там, че аз живея там, получил съм нещо, аз имам нещо, ожених се за жена с такъв характер и сега животът ми е такъв… вместо – да се оженя за Ана, синът ми да носи само шестици от училище, началникът да ми кра дeн от ене ргети даде 10 000 лева премия…)

Ако пишете на хартия, сигурно щяхте да запишете всички тези нюанси, а на дланите текстът е ограничен, тогава пишете само най-важното за това желание.

И задължително на двете длани. И най-вече с лявата си ръка върху дясната длан! В действителност това е тайната и нещата започват да работят в Подсъзнанието :) В края на краищата, кра дeн от ене ргети неудобно е да  пишем така, ако сме десничари. А за съзнанието е толкова познато да пишем с дясната си ръка.

И още. Веднага след като се появи меланхолия и желание да не се прави нищо, веднага си спомнете фразата „Щастието е в моите ръце!“  И веднага пишете по дланите „1 клиент – 1 сключен договор“. Винаги работи.

защищено INVITEXT