сб. апр. 27th, 2024

Време  да подвиете опашки и да анализирате всичко, което сега царува в живота ви

Новолунието на 10 март е последното в зодиакалния кръг. Именно с Риби завършва астрономическата година.

Време е да подвиете опашки, да анализирате всичко, което е сега в живота ви, какво искате наистина и дълбоко и какво пречи и изисква спешно изключване от океана на случващото се в името на по-нататъшното добро и щастие.

Какво е важно да знаете?

Преди Новолуние вътрешните батерии винаги се изтощават. И тогава има такъв момент, че спешно трябва да се обърнете към себе си, да се обърнете към духовното, да се откъснете от материалното и правилно да анализирате своите чувства, емоции и състояние.

Много хора сега ще изпитат пълна умора на ръба на невероятна сантименталност и мощна отзивчивост. Състояние, когато искате да прегърнете всички, да бъдете по-добри и по-близки един до друг, но в същото време искате отговори, романтика, разбиране и някой да ви държи за ръцете.

Това е нормално за настоящия период. Така трябва да бъде.

Ако е възможно, откажете се от суетните дела и активните действия, ако точно това чувствате в себе си. Прекарвайте повече време сред природата, слушайте класическа музика без думи, медитирайте, пийте повече вода и яжте здравословни храни. Не натоварвайте тялото и мислите си.

Чудесно време за творчество, интуитивен танц (когато просто танцувате така, както тялото ви иска. То води, а вие го следвате),

Между другото, обърнете внимание на сънищата си. Сега те ще бъдат особено значими и дори пророчески. Можете да задавате въпроси или да поискате съвет преди лягане и да получите отговори на сутринта. Естествено, важно е да използвате въображаемо мислене и смело да дешифрирате метафорите без страх.

Чудесно е да покажете доброта в такъв период, да отворите душата си, дори да покажете романтика. Ще свърши добра работа.

Ако е възможно, обърнете внимание на благотворителността, помощта на животни и хора в беда.

Основното е, че през този период да не сте увлечени в състояния на меланхолия, пълна леност и носталгия по отдавна отминалото минало.

Това очевидно ще бъде негативно и няма да доведе до нищо добро.

В никакъв случай не трябва да се водите от тъжни и негативни емоции. Каквото станало, станало е. Важното е сега.
И сега трябва да се засилите и да покажете най-доброто, което е във вас.

Има и този нюанс: към 20 март Меркурий ще започне своя цикъл и ще стане ретрограден, а от 25 март ще се окажем в коридора на затъмненията.

Какво означава?

Това, че сега трябва да мислите с главата си, да не се вписвате в неразбираеми истории, активно да се отървете от всичко ненужно, ясно да поставите приоритети, да изчислите истинските си желания и мечти, да определите кръга от познати и приятели, да премахнете недоброжелателите, лицемери и потребители на вашите сили от там.

Сега е периодът на проявление на мъдрост, позиция на възрастен.

Всички тези, които са инфантилни, наивни и искат да се оправят занапред в живота, ще бъдат разтърсени и удряни не по детски.

Така че сега помислете за това и не обърквайте нещата.

Справете се със себе си. Цялото внимание е насочено към вътрешния Аз, въпреки че ще има много хора, които искат да ви раздразнят и да се опитат да ви пренасочат на своя страна. Не реагирайте. Тогава ще разберете дали е уместно. Сега главният герой сте ВИЕ.

Отделете време и се „разходете“ от началото на март миналата година до сега.

Какво се случи с вас през това време?
Какви важни уроци си научил от живота, скъпи човече?
Какво разбра?
В какво се превърна?
Какви промени се случиха с вас?
Къде искате да отидете след това?
Къде се виждате следващия март?
Кой е до теб?
Какво правиш?
Как изглеждаш?
Къде живееш?
Какъв е вашият доход?
Какво не е наред със здравето ти?
Какво е вашето състояние?

Всички въпроси изискват разработка и честни отговори. Това е мястото, където ще започне вашата нова астрономическа година и всички най-магически и трансформиращи неща.

Не се страхувайте и не отказвайте нови запознанства през този период. Те могат да бъдат много, много полезни.

Покажете се, като слушате интуицията си и чистите си емоции.

Слушайте внимателно какво нашепва вътрешният ви глас относно настоящата ви реалност. В такъв период са вероятни открития и прозрения, които ще ви покажат бъдещия път.

Всички отговори на въпросите, които написах по-горе, могат да бъдат поставени в списък с желания и заредени в нощта на Новолунието, като го поставите на перваза на прозореца. Задръжте листчето с вашите намерения до 12 март, за да получи сигнал от новия месец, след което го скрийте на уединено място.

Не забравяйте да почистите всичко, което можете. Ако нямате достатъчно сила, не искате, не действайте. Поне избършете подовете, избършете праха, изхвърлете всеки очевиден боклук, почистете пространството със свещ и звън на камбанка, ако имате такава вкъщи.

Ще бъде чудесно, ако можете да си купите жълти цветя следобед на 10 март. Това е цветът на златната рибка, която изпълнява желания. Букетът ще се изпълни с енергията на настъпващото вълшебно Новолуние и след това ще влезе заедно с вас в следващия лунен цикъл, закриляйки и пазейки ви.

Няма нужда да правите нищо насила. Време на спокойствие, красота, романтика, комфорт, хармония, блажени мисли и плавност.

По материали от: Simply Liu

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *