ср. фев. 28th, 2024

7 -те Знаци на Зодиака, които Никога няма да ви простят!

прошка

Прошката е много сложно нещо, а понякога  невъзможна мисия. Нужна е сила за да простим.

Има хора, които могат да прощават, а  има и такива, които при никакви обстоятелства не могат да простят. В никакъв случай – просто е не възможно!

1. Козирог

Козирогът  е сложен знак на зодиака. Не смейте да обиждате Козирога. Ако се окажете  в списъка на враговете му, е малко вероятно някога да ви задраска. Те могат лесно да ви отстранят от живота си, без дори да си помислят, че без вас ще се чувстват зле.

2. Риби

Рибите могат да бъдат състрадателни, карайки другите да мислят, че са обикновени хора.
Но с Рибите нямате втори шанс. Никога! Дори не опитвайте.

3. Рак

Въпреки че Ракът никога няма да ви прости,  няма да се държи жестоко с вас. Той винаги ще помни, че сте му причинили болка и сте го предали, но той никога няма да ви каже: „Никога няма да ти простя.“ Това ще бъде само един факт.

4. Скорпион

Ако сте излъгали Скорпион, можете да очаквате, че  ще ви мрази до края на живота си, защото доверието, което някога е изпитвал към вас, ще изчезне. Прошка не очаквайте!

5. Телец

Когато става дума за прошка, нещата са доста сложни. От една страна, те искат да ви простят, защото искат стабилност. Но в дългосрочен план Телецът просто не може да прости. Тъжно, нали?

6. Лъв

За неспособността на Лъва да прости има само една причина: гордост. Лъвът никога няма да ви прости просто по принцип, защото чувства, че  заслужава уважение. Ето защо, ако те не получат от вас уважение, прошката няма да е вариант.

7. Везни

Вероятността за прошка е равна на нула! Може би те дори ще искат да ви простят, но въпреки това техните принципи ще ги спрат. Бъдете внимателни, с Везни шегите  са опасни!

Мразя те! До смърт те мразя!

Ние се мразим един друг с особена лекота: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като тихо се побъркваме. В театъра се играе спектакълът “Black & Simpson.” Главните герои са…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post