вт. фев. 27th, 2024

Добрите вълшебници: 3 знака на зодиака, в които се ражда силата на светлината

Магията никога не е тъмна или светла, всичко зависи от човека, който създава вълшебства. Точно както няма абсолютно зло и добро, има само гледна точка. А има и талант, дар, който човек получава при раждането си, но много зависи само от него.

Представителите на тези зодиакални знаци могат спокойно да се нарекат добри вълшебници. Просто защото имат мистичен дар, и развивайки го, те не се стремят да навредят на другите с негова помощ.

Напротив, доколкото е възможно, те се опитват да помогнат, когато видят, че това наистина е необходимо.

Овен. Смята се, че тези хора не са най-търпеливите … И това е истина! Там, където липсва достатъчно търпение, Овните проявяват упоритост и находчивост. Но те също така са много податливи на емоции и, ако се се разгорещят, могат да сътворят какви ли не неща.

Но Овните не са известни само с това, нали? Те имат много  качества. Освен това в зодиакалния кръг Овните са едни от най-силните по отношение на енергията. И не са много тези, които могат да се състезават с тях в това отношение.

Но дори и без всички мистични уговорки, понякога Овенът може да бъде наречен добър вълшебник. Защото представителите на тази зодия могат да се появят в точния момент и да ви подкрепят както с думи, така и с дела.

Освен тoва те прекрасно могат да споделят енергията си с другите, понякога без дори да знаят за това. Те са в състояние по-добре от всички да премахват много различни негативи, просто като ги изгарят със своята енергия.

Изглежда, че това е глупост, но когато не е нужно да се впускате в тривиални въпроси, такава способност помага много. За по-сериозни въпроси трябва да положите малко усилия и всичко ще се получи. А знанията ще бъдат получени в самия процес. Може би те няма да бъдат толкова подробни, както в книга, но са надеждно научени на практика.

Рак. Работата е там, че с представителите на Рака не всичко е толкова просто, колкото може да изглежда.

Много от тях имат дар за магия и проявяват интерес към всичко това. Те учат нещо, четат различни книги, понякога много съмнителни. И, разбира се, те изпитват своите сили на практика.

Но всичко се свежда до там, че Ракът имат соя дар като нож с две остриета. Само по себе си това не е тъмно и не е светло. Всичко ще зависи от това как се използва.

Защото Раците много много силен дар за емпатия, той им позволява да разбират чувствата на другите хора. Е, играят си това, но всички тези игри изискват практика и опит.

Понякога на Рака му трябват само няколко думи за да помогне на човек да се успокои … И също толкова усилия за да навреди. Трябва обаче да отдадете дължимото на Рака. Те всъщност не обичат да използват своя дар за зло. Освен ако накрая не се изгорят и дори тогава не привличат зло, ако другите методи са по-неудобни или неприятни от този.

Близнаци. Хора, чиято интуиция може да надхвърли всички разумни граници. В мистичен план представителите на този знак са надарени повече от всеки друг …

Но в същото време те все пак си задават хиляди въпроси. Освен това въпросите обикновено са едни и същи …

Въпреки че в действителност често не е необходимо  да полагат някакви специални усилия, за да премахнат някоя магия, създадена от друг. Достатъчно е да вземат свещ и да прочетат някакво заклинание. В този случай резултатът надхвърля всякакви предположения.

Колкото и да е забавно, те рядко успяват умишлено да създадат проклятия и да навредят на някого. Но заради едните емоции,  да създадат някакъв мръсен трик им е много лесно.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Магията на шаманите: Как да си върнете вашата енергия от миналото и бъдещето

Магията на шаманите: Как да си върнете вашата енергия от миналото и бъдещето

„Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post