Магията на шаманите: Как да си върнете вашата енергия от миналото и бъдещето

шаман

„Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната енергия. Ти  търсиш в тях своята енергия. Но търсиш на  грешен адрес. Трябва ти твоята  собствена енергия, която можеш  да намериш там, където е вложена  – в  миналото и бъдещето.

Ние оставяме  много енергия в миналото и бъдещето, затова  в настоящето ставаме по-слаби.

Когато ние предвкусваме, така да кра дeн от ен ер джи се каже,  някое събитие,  силно желаем нещо, ние изпращаме своята енергия в бъдещето. При възникване на събитието ние изпитваме радост – това се дължи на факта, че в този момент ние се срещаме с енергията, изпратената преди това от нас в бъдещето. Но след това радостта си отива, енергията е изразходвана и тя отново ни напуска, оставайки в миналото.

Така че това е най-лошия вариант: кра дeн от ен ер джи ти сам  се лишаваш от определено количеството енергия, още преди да се е случило събитието. Ако искаш нещо, по-добре е да инвестираш своята енергия в  намерение и действия по постигане на целта, отколкото в желание и мечти.

И, разбира се, ние изразходваме много енергия в живота заради своите преживявания.

Как да си върнем своята енергия от миналото?

Легнете, отпуснете се и потърсете в себе си кра дeн от ен ер джи зоната на дискомфорта. Това може да бъде дискомфорт в тялото, в емоциите, някаква тежест, болка, неудобство. След това се  запитайте какво събитие или поредица от събития съответстват на този дискомфорт, и се пренесете мислено на мястото, където се е състояло – в сегашно време.

Т.е. попадате в сегашно  време на мястото, където в миналото се е случили това събитие. Ако това е било дом и кра дeн от ен ер джи сега вече е разрушен, вашата енергия ще бъде на дърветата, на камъните, намиращи се сега на това място. След това отивате на това място. Вие не се интересувате от хората, нещата, които са там, вие не се опитвате да си спомняте, а  търсите с очите си своята енергия.

Тя ще се намира в нещо изоставено, забравено, но ваше. Тя може да бъде под формата на кра дeн от ен ер джи облаци, паяжини, сухи снопчета от трева или листа. Събирате всичко това на кълбо,  поставяте го на себе си на слънчевия сплит и  го вдишвате  в себе си.

Или друг вариант: взимате чаша с някаква форма, поставяте в нея  всички тези неща, а  формата на чашата помага да се направи енергията безкачествена. След това я изпивате от чашата. Формата на чашата всеки човек трябва да намери кра дeн от ен ер джи за себе си в сънищата си.

Когато видите това кълбо от енергия, можете да усетите кое е конкретното събитие, какви емоции се съдържат него. След като употребите  тази енергия (вдишате, изпиете), това събитие ще загуби емоционалното си въздействие върху вас, ще ви стане безразлично, и ще можете да го изхвърлите на бунището на вашите истории. Но подем може да не усетите веднага, а  след няколко кра дeн от ен ер джи дни, когато енергията вече се просмукала във вас. Тогава ще почувствате истински прилив на енергия.

С тази техника не унищожаваме  връзката между събитията, т.е. веригата от събития  остава, но тя вече е била лишена от енергия.

Според идеята,  такива техники (преразглеждане, изтриване на личната история и т.н.), също така  разрушават връзките между събитията, правейки ви напълно свободни.

Техниката за връщане на енергията не  прави това кра дeн от ен ер джи и дори не гарантира пълно връщане на енергията, а може би само на около 80 на сто. Но в действителност, дори ако си върнете и само 30% от загубената енергия, ще усетите значителен прилив на енергия, еуфория.

С тази техника можете да се борите и с 4-ия враг на човека на знанието – старостта. В това време ние вече нямаме откъде черпим енергия, освен да кра дeн от ен ер джи си я върнем от миналото.

Един ден аз открих, че и хората, срещащи се там, също са оплетени в паяжина. Когато я свалях,  емоциите ми по отношение на този човек силно отслабваха. Ако с човека съм говорила съвсем кратко, след отстраняване на паяжината аз обикновено ставах вътрешно безразлична към него. „

Мария Гонзалес

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

9 признака, че се намирате кра дeн от ен ер джи под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT